SBBP
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Leszku, co to za starty? Wypadek miałeś w niedzielę, o ile mnie pamięć nie myli? Nawet kevlar może tego nie wytrzymać!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
stęskniłem sie juz za bieganiem. sprobuje za tydzien dolaczyc do sbbp albo do losiow w czwartek 
ps. 2 tygodnie temu na sbbbp mialem straszny kaszel - za duzo świeżego powietrza - nikotyna pomaga tez na to, jak sie okazuje
ps. wiem juz ze nie dotre na mistrzostwa sbbp nawet w postaci kibica, wiec gdybym jednak wczesniej na zadne bieganie nie dotarl osobiscie - zycze wszystkim najudaniejszych wystepow i samych zyciowek

ps. 2 tygodnie temu na sbbbp mialem straszny kaszel - za duzo świeżego powietrza - nikotyna pomaga tez na to, jak sie okazuje

ps. wiem juz ze nie dotre na mistrzostwa sbbp nawet w postaci kibica, wiec gdybym jednak wczesniej na zadne bieganie nie dotarl osobiscie - zycze wszystkim najudaniejszych wystepow i samych zyciowek

SBBP.WAW.PL
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie będzie ani 2:50 ani 2:51 w Łodzi. Mamy kilka wniosków z badań i je zastosujemy do treningu. A ja niestety jestem chory i w ogóle nie wiem czy wystartuje jutro ;(
Ibex
- Ela Pioro
- Dyskutant
biedny Ibex, trzymaj sie cieplo:) w koncu zadebiutowalam - dzis na Kabatch w czterech porach roku - 54,12min; chyba nie tak zle? moje zalozenie - zmiescic sie w godzine zostalo spelnione, wiec, biedny Madach musial wysluchiwac moich spiewow radosci i triumfu. To byl ten ukryty powod dzisiejszej nieobecnosci na Mlocinach, bede za dwa tygodnie, pelna werwy i zapalu - teraz gory! niestety nie zamierzam po nich biegac, wiec i forma moze sie nie poprawic, ale teraz mam cel - dogonic Marie:) pozdrawiam serdecznie:)))
SBBP.PL
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo Ela! Miło było Cię poznać
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- PawelP
- Wyga
- Kontakt:
hehe... Ela Piro - powodzenia:)
Ja również mam nadzieję że kiedys dogonię Maryske:)
A dzisiaj na Kabatach znow zyciowka, tym razem lepsza o 1:20 min:)
Powodzenia dla jutrzejszych maratonczyków!
Ja również mam nadzieję że kiedys dogonię Maryske:)
A dzisiaj na Kabatach znow zyciowka, tym razem lepsza o 1:20 min:)
Powodzenia dla jutrzejszych maratonczyków!

[b][url=http://www.sbbp.pl]SBBP.PL[/url] /Impossible is nothing/ [url=http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=136471]Allegro[/url]
[b]gg:1322
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Ela na pierwszy raz całkiem nieźle Ci poszło. A atmosfera po biegu w ogóle była jakaś mocno wesoła - dowodzi tego że jednak warto honorować uczestników pół litrem mocnego napoju izotonicznego...Quote: from Ela Pioro on 2:41 pm on May 22, 2004
...moich spiewow radosci i triumfu...
Natomiast martwi mnie jedna sprawa : Leszku zrób sobie tydzień przerwy i zobaczysz co dalej. Organizm też ma prawo się zregenerować i wyraźnie prosi Cię o to.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Umówiłem się ze Slavko na WAT w niedzielę o 8:00. Jeśli się nie mylę to będzie też Joycat. Pewnie będzie zimno ale skoro w tym czasie będzie maraton w Łodzi to i tak mamy dobrze. Może jeszcze ktoś się skusi? Zapowiadał się Grzegorz z Łomianek. A i jeszcze jedno. Leszek był dziś pierwszy na Kabatach. Nic nie kłamię. Lechu nie szlej.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czy ktoś wogóle był przy szlabanie?
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No nic nie piszecie, a my tu czekamy! Co z imienimami Pani Prezes? Świętowaliście dzisiaj, czy specjalne wydanie SBBP odbędzie się w poniedziałek?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- PawelP
- Wyga
- Kontakt:
Kociemba dzięki za miłe słowa. Z Wami zawsze będę chętnie biegał:)
Do zobaczenia jutro o 8:00:)
Leszek pobil dzisiaj "rekord z moczydla" o 20 minut! Kevlar powoli sie regeneruje!
Pozdrawiam PawelP
Do zobaczenia jutro o 8:00:)
Leszek pobil dzisiaj "rekord z moczydla" o 20 minut! Kevlar powoli sie regeneruje!
Pozdrawiam PawelP
[b][url=http://www.sbbp.pl]SBBP.PL[/url] /Impossible is nothing/ [url=http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=136471]Allegro[/url]