Witek_Runner - komentarze
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35.59
- Życiówka w maratonie: brak
Serdecznie zapraszam wszystkich do komentowania mojego bloga treningowego
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Witaj Witek!
Powodzenia na zawodach.
Powodzenia na zawodach.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Chyba za słabo trzymałam za Ciebie kciuki, bo wynik rzeczywiście poniżej Twoich możliwości. Trenuj, trenuj, będzie lepiej...
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Wyga
Narazie trening mniej wiecej dobry. Dodaj po wybieganiach i 2 zakresach jakies rytmy. Np 10x100m albo 5x100m. Dodaj sile biegowa w formie skipow i wieloskokow a takze podbiegi jesli masz je gdzie robic. Znajdz jakas gorke tak zeby bylo z jakies 150m pod gorke. Raz w tygodniu w tym okresie zrob sobie zabawe biegowa, np 8x1min na przerwie 1,5 min w truchcie. Bo takie ciagle bieganie tych 1,2 i 3 zakresow Cie zanudzi trzeba wrzucic cos szybszego czyli ta zabawe i jakas sile biegowa:)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35.59
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za odpowiedz do tej pory nawet nie mogłem robić nic szybszego przez kontuzje dwugłowego... wiadomo mogłem biegać ale bez jakiego kolwiek przyspieszenia bo spowodowałoby to pogłębienie się kontuzji... zaczne robić coś szybszego jak nie będzie już śniegu... bo u mnie to cięzko z tym... nie mam żadnego lasu... mieszkam na wsi i jest tylko droga asfaltowa po której biegam...no i jak teraz jest zaśnieżona i oblodzona to nic szybkiego narazie nie zrobie