Idea "Nie Biegaj Sam"
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam może nie jestm jakimś super doświadczonym biegaczem ale staram sie beigać reglularnie i troszkę znudziło mi sie bieganie w pojedynkę więc chętnie dołączę sie do owej akcji jestem z Zielonej Góry więc jeśli są jeszce jakieś chetne osby to jestem otwary na prpozycje
Jezus nadchodzi udawaj,że jesteś zajęty
-
- Rozgrzewający Się
Czesc jest ktoś chętny do pobiegania w Kwidzynie to zapraszam.Ja mam świetną trasę na Miłosnej,piękne miejsce ,sam las zero ruchu motor.
Stal hartuje się w ogniu.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ktoś może chętny na wycieczkę biegową w Dąbrowie Górniczej? A dokładniej chodzi o zbiornik Pogoria IV + ewentualnie Pogoria II - tak żeby było z 20-30km. Przewidywane lekkie tempo z prędkością ok 5:40-6:00min/km. Na pewno będzie kilkanaście km asfaltu, trochę szutru i... nie wiem, nie biegłem tamtędy Pierwszy termin jaki mi się nasuwa to niedziela 1.11.2009, choć ze względu na święto może nie wypalić (będę robił wszystko żeby jednak się udało)
- mariod
- Zaprawiony W Bojach
Pytałeś mnie kiedyś Adam,jak ma się Olimp p.Adama Wonko.Otóż bardzo dobrze! Jest silna grupa około 20 biegaczy,która startuje reguralnie w różnych biegach.Raz w miesiącu jest wspólny trening.Ja nie należę do klubu,byłoby to dla mnie zbyt "sformalizowane" Ale sympatyzuje z nimi i też promuje bieganie.Pozdrawiam! Mariusz z Tomaszowa Maz.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52 min
Piękna idea, tylko przyklasnąć. Biegamy w Szczecinku w kilku 30 - 50 latków od ponad 2 lat dla zdrowia, samopoczucia i satysfakcji. W poniedziałki i środy od 18.30 kóleczka między Darzborem a śluzą (ok. 15 km.), w soboty rano o 7.00 spod basenu dookoła Trzesiecka. Tempo ok 5,5 min/km. Zapraszamy wszystkich do wspólnego trudu.
- Mariusz6430
- Stary Wyga
u nas rok temu powstała akcja "nysa biega" spotykamy się w sobotę oraz niedzielę o godz. 10 na stawie "sekuta". Podczas tej akcji spotyka się mniej więcej 10 osób, dostosowujemy tempo do najsłabszego;) dodatkowo organizujemy zawody w którym liczy się przebiegnięcie trasy a nie wynik, każdy otrzymuje pamiątkowy medal, zachęcamy w ten sposób osoby do wspólnej rekreacji;) mam nadzieję że w większości miast powstanie powstaną tego typu akcje. http://koloteam.vel.pl/nowa_strona_137.htm.Osobiście do samotnego biegania zmusiłem się tylko raz, przebiegłem 10 km;)pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
moze i fajna idea zeby biegac z kims tylko co wtedy kiedy niema z kim?? ja zawsze biegam po pracy tj. o 23 koncze prace i w domu jestem tak 23.40 wiec tak o 23.50 ide biegac i tak biegam okolo 5 km w nocy. i powiem ze truno nawet jakieko kolwiek kumpla poprosic zeby z toba po biegal. a wiadomo ze rano sie dluzej spi bo na 15 znowu do pracy i powiem szczeze ze mi sie fajnie biega samemu:) w nocy pusto na ulicach i przede wszystkim chlodniej:) bo w dzien biegac to jest dramat w te upaly. pozdrawiam wszystkich biegajacych:)
- exciter69
- Rozgrzewający Się
Ja biegam zawsze wojewodzkim parku kultury i wypoczynku w chorzowie/katowicach w poniedzalki, srody i piatki o godzinie 18tej. no chyba ze pogoda jest beznadziejna.
zaczynam od skrzyzowania aleii Zietka z droga prowadzącą do hipermarketu carrefour i biegne w strone zoo. zazwyczaj 2 petle (14km, spokojne tempo 5:45min/km).
chetnych zapraszam.
gg:4321920
zaczynam od skrzyzowania aleii Zietka z droga prowadzącą do hipermarketu carrefour i biegne w strone zoo. zazwyczaj 2 petle (14km, spokojne tempo 5:45min/km).
chetnych zapraszam.
gg:4321920
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
Ja biegam w Łodzi w tygodniu wieczorami na Stawach Jana - robię sobie pętelki. nie biegam szybko a wiem że w Łodzi sporo szybkich biegaczy jest - więc z nimi biegać nie dam rady. Oczywiście jak ktoś biega wolniej - z chęcią pobiegam z nim - dojadę jak trzeba gdzieś gdzie jest fajnie i można zrobić 4-5 km.
W weekend biegam w Arturówku.
W weekend biegam w Arturówku.
-
- Rozgrzewający Się
Ja swoją przygodę z bieganiem dopiero zaczynam, jednak chętnie pociągnęłabym ją w towarzystwie.
Są nikłe szanse, że na moim końcu Świata ktoś odwiedza forum, ale może jednak .
Kłania się Dolny Śląsk - Bystrzyca Kłodzka .
Są nikłe szanse, że na moim końcu Świata ktoś odwiedza forum, ale może jednak .
Kłania się Dolny Śląsk - Bystrzyca Kłodzka .
-
- Rozgrzewający Się
w Radzyminie trochę ludzi jednak biega:). Ja biegam w weekendy trasa po drogach leśnych spod Kościoła w Rejentówce nad Zalew Zegrzyński i z powrotem (ok. 15km).