2010-11-06
Wszamka:
Były: Kromki z serem żółtym, jakieś gówno w jakiejś knajpie, jabłko, malutka pizza na szybko taka jak kromka, będzie na pewno jeszcze herbata
Suplementy:
Powerade
Waga:
63kg
Ćwiczenia:
Aerobic-8min ABS --------|
Aerobic-8min Buns --------|
Aerobic-8min Arms --------|---- gedoen
Aerobic-8min Legs ---------|
Aerobic-8min Stretch ---------|
Sprzęt:
Nike LunarGlide
Garmin FP60
Trening:
Nazwa: XV Marszobieg Niepodległości
Dystans: 5km 400m+ (Rozgrzewka- 3.10km w tempie 5.53/km || Wbieg i zbieg na kopiec Piłsudskiego 900m w tempie 5.33/km)
Czas: 00:27:00
Tempo: 05:00 min/km
Opis zawodów:
Skład: Ja, Typtek, Kuba, Moniś i z 300 innych biegaczy

Więc po kolei najpierw zamiast na Piłsudskiego pojechałem na Kościuszki i gość powiedział ze lepiej zostawić tu samochód i tak zrobiliśmy i na start przybiegliśmy z mety robiąc sobie rozgrzewkę
Potem Typ wymyślił wbieg na Kopiec Piłsudskiego i tak jak powiedział tak zrobiliśmy tak wiało że bałem sie że mnie zwieje także pogoda była gówniana!
Potem dołączył Kuba, no to fota (to juz tradycja przed startem i na mecie fota), i pogadaliśmy z ludźmi było miło ale przyszła pora na start.
Start i co? i gówno pełno małych szkrabów i pełno dzieciarni która została 'zmuszona' przez szkołę żeby pobiec więc troche tamowali. ale jak już dałem rade sie przebić to za 1,5km widziałem pierwszą glebe mały chłopak tak z 12lat wyrżnął na asfalcie! oj nie zazdroszczę! wcześniej dogonił mnie Kuba i oczywiście zostawił z tyle! na 2.5km dogonił mnie Typ i tak juz biegliśmy razem gadając całą drobge na zbiegach widzieliśmy makabryczną krakse mianowicie jakiś gostek potknął sie i wydupił kolanem z drzewo tak mocno ze wygieła mu sie noga w drugą strone!! trzask jak hu i krzyk równie przesrany! wstał i usiadł odrazu! zdecydowaliśmy zwolnić z 3.30/km tak do 4.20/km i i potem podbiegi.. uuuuu tu było krucho pierwszy do połowy i drugą połowe szliśmy tu wyprzedziłem Moniś (o ile dobrze pamiętam miejsce) za jakieś 100m ona wyprzedziła mnie i tak juz chyba zostało (chodź czas na zegarku miała gorszy ale pewnie wcisneła już za metą jak sobie przypomniała, ja też wcisnąłem z 30s po wbiegnięciu na mete ale fajnie 27min równe więc tak zostawiłem) tyle z biegu chyab wszystko.. z samego startu jestem zadowolony i myśle że wynik niezły.. Kuba dymnoł mnie tylko 2min czyli jest progres!! jeszcze z 4miechy temu było by z 5

typ miał finisz lepszy i na mecie 3 sek przede mna może nawet mnie bo wbiegłem tuż za nim z 2 kroki!
Co jutro...??
Nie biegane przed sobotą
Legenda:
WB1-to tempo ok. 5:20/km
WB2- to tempo ok 4:50-4:45/km
Tempo biegane z prędkością
do 10km to ok. 4:15-4:20/km
Tempo bieganie z prędkością
do 5km to ok 4:10/km
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Poniedziałek- siła biegowa
Wtorek- wolne
Środa- wytrzymałość biegowa drugi/trzeci zakres
Czwartek- czynny odpoczynek
Piątek- trening interwałowy na krótkich odcinkach
Sobota- lekki rozruch lub wolne/ Zacznij Biegać
Niedziela- długie wybieganie/orzeł
Informacje:
Sylwkowy sie jednak na 100% odbędzie czyli Bogil, GregNH, Alexia, Flądra, Moniś, Jacekj, Kuba, Typ, szykujcie sie na pojedynek!! na 10km! (jeśli o kimś zapomniałem, a na pewno zapomniałem to sorka)

Kuba---Typterinho---Miniś---Mistrz
KOMENTY