Foreruner 410 i 210
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, to jednak jest GPS a 60-ka nie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: brak
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Nie będę sie rozpisywał po raz setny w czym jest lepszy FP od GPS bo mi sie po prostu nie chce... ale jak dobrze przeczytałem to Forerunner 210 może mieć FP i w dalszym ciągu wole swoją 60... i Blink chodziło mi o to że nie kupie nowego 410 lub 210 bo uważam żę 60 jest jednym z najlepszych biegowych zegarków i nie musisz sie ze mną zgadzać..
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Korzyść z tego taka, że starsze modele stanieją
Póki co 305 mi nie szwankuje, więc takie nowinki są dla tych co jeszcze nie mieli doświadczenia z taką maszynką. Jak ktoś lubi mieć dokładne dane z każdego treningu, a jeszcze nie posiada żadnej zabawki ze stajni Garmina - warto.
Póki co 305 mi nie szwankuje, więc takie nowinki są dla tych co jeszcze nie mieli doświadczenia z taką maszynką. Jak ktoś lubi mieć dokładne dane z każdego treningu, a jeszcze nie posiada żadnej zabawki ze stajni Garmina - warto.
- mordziak
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 03:24:15
Uzywam 405 od kilku miesiecy i musze napisac, ze obsluga tego cholernego bezela to istna katorga.
Nie tylko gdy pada deszcz, ale nawet gdy mam lekko spocone dlonie w trakcie biegu.
Jezeli poprawiono obsluge urzadzenia i nie wariuje juz w obecnosci wilgoci, to na pewno lepiej zaopatrzyc sie w te nowsza wersje, bo mnie 405 kilka razy doprowadzila do szalu.
Nie tylko gdy pada deszcz, ale nawet gdy mam lekko spocone dlonie w trakcie biegu.
Jezeli poprawiono obsluge urzadzenia i nie wariuje juz w obecnosci wilgoci, to na pewno lepiej zaopatrzyc sie w te nowsza wersje, bo mnie 405 kilka razy doprowadzila do szalu.
- CríostóirSweeney
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 03:56:13
-
- Zaprawiony W Bojach
No i nie poświęcili w niej 1/4 wyświetlacza na to, by wyraźniej zaprezentować nazwę producentaRaul7 pisze:210 ładniejsza jak dla mnie.. i taka mi sie wydaje przyjemniejsza dla biegacza.. ale to może mis ie tylko wydaje
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Stary Wyga
A ja prosze, nie uzywajmy nazwy zegarak na to cos to jest elektroniczny przyzad co pokazuje czas.
zegarki mozecie znaleźć np. tutaj: http://www.patek.com/
albo tutaj zeby nie bylo ze tylko szwajcary: http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_li ... _sezione=1
TYlut
ps.
zegarki mozecie znaleźć np. tutaj: http://www.patek.com/
albo tutaj zeby nie bylo ze tylko szwajcary: http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_li ... _sezione=1
TYlut
ps.
- amroz
- Wyga
Witam
Chciał bym się podłączyć do tematu z pytaniem.
Zamierzam kupić Gramina tylko teraz który model?
Foreruner 210 czy 305? Zamierzałem 305 ale "weszła" 205 i zagwostka
Doradzie coś?
Chciał bym się podłączyć do tematu z pytaniem.
Zamierzam kupić Gramina tylko teraz który model?
Foreruner 210 czy 305? Zamierzałem 305 ale "weszła" 205 i zagwostka
Doradzie coś?