Mizuno - Warszawa

Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

hej,

gdzie można oglądnąć, kupić buty tego producenta w Warszawie?
PKO
lynks
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:40:50
Życiówka w maratonie: 03:33:41

Nieprzeczytany post

W Factory Ursus widziałem kilka przecenionych modeli w jednym ze sklepów sportowych ( bodajże Umbro ale mogłem coś pokiełbasić :) )

Ascend, Rider, te z zarypistymi prześwitami w piętach i coś tam jeszcze w sporym rozrzucie rozmiarówki
Nie boję się gdy ciemno jest, bo mam latarkę i GPS
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

szy pisze:hej,

gdzie można oglądnąć, kupić buty tego producenta w Warszawie?

Jeśli chodzi o buty biegowe, to jedyny sklep w którym jest wybór to Centrum Handlowe Targówek - szukaj w sklepie Sizeer to przedstawiciel na Polskę
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W stacjonarnych sklepach Sizeer guzik jest. Jedynie w ich sklepie internetowym można je kupić. Poza tym pojedyncze modele ma też Decathlon ale to autorowi tematu pewnie jest wiadome (na 100% mają Mustangi i Fortisy).
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 21:54 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:W stacjonarnych sklepach Sizeer guzik jest. Jedynie w ich sklepie internetowym można je kupić. Poza tym pojedyńcze modele ma też Decathlon ale to autorowi tematu pewnie jest wiadome (na 100% mają Mustangi i Fortisy).
no właśnie to sprawdziłem, w W-wie jest kilka sklepów Sizeer i praktycznie w żadnym nic nie ma, ani jednej pary. Ale w Centruch Handlowym Targówek byłem widziałem i kupiłem. Dwa tygodnie temu, więc się chyba nic nie zmieniło. A warto jednak przymierzyć za pierwszym razem but, potem można sobie kupować internetowo. Szczególnie jeśli chodzi o numerację, bo mam wrażenie, że 44 w Asics to nie to samo w Mizuno.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ