Wątek Grupy Trójmiejskiej nr 54
- Grzechu
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wczoraj nie mogłem przybyć na spotkanie, bo miałem przysięgę wojskową na Skwerze K.
Zresztą defiladę mogę nazwać marszobiegiem .
Zresztą defiladę mogę nazwać marszobiegiem .
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
"W życiu nie ma odpowiedzi. Są tylko wybory."
-
- Wyga
- Kontakt:
Kurde a ja wlasnie spotkalem Krzyska nad morzem jak biegal i mnie nie poznal BUuuuuuuuu. Fakt ze z Wami bieglem ze dwa razy hihi.. Ostatnio mialem mala przerwe w bieganiu (nie ma to jak przeziebienie na tydzien co 2 tygodnie) i jeszcze wieksza w udzielaniu sie na forum ale wlasnie jestem w fazie odnawiania kondycji i z checia sie z Wami przebiegne w sobotke.
Namowilem do tego haplo ktory tez sie dawno nie odzywal a odgrazalem sie od roku chyba ze go przyciagne na bieg z GT
Takze do zobaczenia w sobotke!
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych
Krzysiek Bartosiewicz
Namowilem do tego haplo ktory tez sie dawno nie odzywal a odgrazalem sie od roku chyba ze go przyciagne na bieg z GT
Takze do zobaczenia w sobotke!
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych
Krzysiek Bartosiewicz
-
- Wyga
Potwierdzam! Bede Ale chyba pobiegne sobie z grupka dla poczatkujacych :P <5min na km to moze by dalo rade ale chyba na dystansie <10km
"Real athletes run others just play games"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Abaddon, rzeczywiście ciebie dziś nie poznałem. Może gdybyś biegł zamiast jechać na rowerze... Za to biegnąc z powrotem zobaczyłem i rozpoznałem Mariusza.
W sobotę nie padało. Idę z Kazikiem na miejsce spotkania i przed wejściem do AWF widzimy niezawodnego Leszka ze znajomymi. Bardzo się cieszę, bo od kilku spotkań do naszej grupy przyłączają się coraz to nowi ludzie. Szkoda, że nie pamiętam jak mają na imię, zapominam się zapytać a jak się zapytam to i tak potem zapominam.
Marszobiegaliśmy w 9 osób. W ramach lekkiego biegu wyodrębniły się dwie grupy: trochę bardziej zaawansowaną, której tempo nadawały dwie dziewczyny i trochę bardziej początkujacą, która miała więcej czasu na podziwianie pięknego o tej porze roku lasu.
PS. DaB, bardzo dobry wynik , gratulacje przy okazji spotkania.
(Edited by krzysiekk at 6:48 pm on May 9, 2004)
W sobotę nie padało. Idę z Kazikiem na miejsce spotkania i przed wejściem do AWF widzimy niezawodnego Leszka ze znajomymi. Bardzo się cieszę, bo od kilku spotkań do naszej grupy przyłączają się coraz to nowi ludzie. Szkoda, że nie pamiętam jak mają na imię, zapominam się zapytać a jak się zapytam to i tak potem zapominam.
Marszobiegaliśmy w 9 osób. W ramach lekkiego biegu wyodrębniły się dwie grupy: trochę bardziej zaawansowaną, której tempo nadawały dwie dziewczyny i trochę bardziej początkujacą, która miała więcej czasu na podziwianie pięknego o tej porze roku lasu.
PS. DaB, bardzo dobry wynik , gratulacje przy okazji spotkania.
(Edited by krzysiekk at 6:48 pm on May 9, 2004)
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No również się cieszę, że biegacie. To wyjątkowy sposób na spędzenie sobotniego poranka. Naprawdę warto.
Dziękuje za życzenia Agnieszka, nie mniej zastanawiam się czy aby w Twoim przypadku wykorzystanie treningu do maratonu jest dobrym pomysłem.
Darek, gratuluje!
Pisałem o biegu niedzielnym, no i był, ale zdaje się w wersji jednoosobowej, ja się bawiłem do rana w klubie i zaspałem, przepraszam, ale chyba nie pisałem, ze będę na pewno. AdamZ był.
Dziękuje za życzenia Agnieszka, nie mniej zastanawiam się czy aby w Twoim przypadku wykorzystanie treningu do maratonu jest dobrym pomysłem.
Darek, gratuluje!
Pisałem o biegu niedzielnym, no i był, ale zdaje się w wersji jednoosobowej, ja się bawiłem do rana w klubie i zaspałem, przepraszam, ale chyba nie pisałem, ze będę na pewno. AdamZ był.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
co tu taka cisza? kto bedzie w sobote?
P.S kolege Karuza trzeba sprowadzic na ziemie, doslownie, wczoraj go spotkalem jak zjezdzal na linie z wiezy na Pacholku:)
P.S kolege Karuza trzeba sprowadzic na ziemie, doslownie, wczoraj go spotkalem jak zjezdzal na linie z wiezy na Pacholku:)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Do soboty dużo wody upłynie.
- GAga
- Wyga
A czemu tak uwazasz Kazig?Dziękuje za życzenia Agnieszka, nie mniej zastanawiam się czy aby w Twoim przypadku wykorzystanie treningu do maratonu jest dobrym pomysłem.
wydaje sie, ze ten plan jest kontynuacja 10-tygodniowego planu, moze troche bardziej urozmaicony...
?
pozdrawiam
Aga
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej
Maraton to trudny bieg, a plan do maratonu ma duże objętości, wydaje mi się, że zbyt duże dla Ciebie. Mnie się wydaje, że lepiej jeśli już, wziąć plan do biegu o połowe krótszego, a tak naprawdę, to po prostu pobiegać 5-6 razy w tygodniu przez parę miesięcy i potem rozpoczynać plan. Zresztą takie bieganie, to też jest plan, uczy systematyczności i dyscypliny.
Ciężko od razu zaczynać się bawić w OWBWTSBBPS i takie różne. Po prostu biegaj i ciesz się, biegając tak systematycznie Twoja wydolność, czasy będą się poprawiać zadowalająco i zaskakująco. 24 lipca jest bieg na 10km w Lęborku, 5 września półmaraton w Pile. Nie potrzebujesz mieć specjalnego planu, żeby z radością ukończyć te biegi. GT pewnie obstawi te biegi i miejsce w pociągu już na Ciebie czeka
Pozdrawiam. Kazig.
Maraton to trudny bieg, a plan do maratonu ma duże objętości, wydaje mi się, że zbyt duże dla Ciebie. Mnie się wydaje, że lepiej jeśli już, wziąć plan do biegu o połowe krótszego, a tak naprawdę, to po prostu pobiegać 5-6 razy w tygodniu przez parę miesięcy i potem rozpoczynać plan. Zresztą takie bieganie, to też jest plan, uczy systematyczności i dyscypliny.
Ciężko od razu zaczynać się bawić w OWBWTSBBPS i takie różne. Po prostu biegaj i ciesz się, biegając tak systematycznie Twoja wydolność, czasy będą się poprawiać zadowalająco i zaskakująco. 24 lipca jest bieg na 10km w Lęborku, 5 września półmaraton w Pile. Nie potrzebujesz mieć specjalnego planu, żeby z radością ukończyć te biegi. GT pewnie obstawi te biegi i miejsce w pociągu już na Ciebie czeka
Pozdrawiam. Kazig.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestem juz.
Podsumowujac moj start w CM powiem - plan minimum zrealizowalem - 3:30 peklo. O calej reszcie powiem jak sie zobaczymy. Widze, ze sobotnie biegi ciesza sie duza frekwencja - to cieszy
(Edited by DaB at 10:40 am on May 12, 2004)
Podsumowujac moj start w CM powiem - plan minimum zrealizowalem - 3:30 peklo. O calej reszcie powiem jak sie zobaczymy. Widze, ze sobotnie biegi ciesza sie duza frekwencja - to cieszy
(Edited by DaB at 10:40 am on May 12, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Wszystkim którzy się niepokoją powiem, że tylko jakiś kataklizm może spowodować, że nie będzie.
Bieg sobotni BĘDZIE tradycyjnie w sobotę.
Spotkanie o godzinie 9:15 przed głównym wejściem na AWF.
W jak licznym gronie? To zależy od was
Krzysiek
(Edited by krzysiekk at 11:25 am on May 12, 2004)
Bieg sobotni BĘDZIE tradycyjnie w sobotę.
Spotkanie o godzinie 9:15 przed głównym wejściem na AWF.
W jak licznym gronie? To zależy od was
Krzysiek
(Edited by krzysiekk at 11:25 am on May 12, 2004)
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
od jutra sa AWfalia, w piatek koncert, wiec mozliwe ze w sobote rano bedzie jeszczce wesolo dookola AWFu;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
KOMUNIKAT W SPRAWIE TRENINGU TECHNICZNEGO
Trening techniczny odbedzie sie dzis o godzinie 18:00 (a nie jak zwykle o 17:30), na hali AWF.
Do zobaczenia
Trening techniczny odbedzie sie dzis o godzinie 18:00 (a nie jak zwykle o 17:30), na hali AWF.
Do zobaczenia
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W niedzielę odbędzie się też bieg długi.
START 8:30 spod Trawek
dystans >20
Chętni AdamZ i ja(na 95%) będę.
Pozdrawiam. Kazig.
dystans >20
Pozdrawiam. Kazig.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Czy istnieje możliwość wystartowania o 8.00 ?Quote: from Kazig on 11:35 am on May 13, 2004
W niedzielę odbędzie się też bieg długi.
dystans >20
Pozdrawiam. Kazig.
Obecny na 99%
(Edited by Friend at 11:59 am on May 13, 2004)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…