Ścieżki Biegowe - Lublin

zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wczoraj w wąwozie 8 osób i zrobione dwa kółka.
Dziś nad zalewem połowa z wczorajszego - 4 osoby i jedno kółko ;)
Pozdrowienia
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zby pisze:Wczoraj w wąwozie 8 osób i zrobione dwa kółka.
Dziś nad zalewem połowa z wczorajszego - 4 osoby i jedno kółko ;)
Pozdrowienia
Pozwoliłem sobie zmienić nazwę grupy biegowej na stronie www.biegajznami.pl na Lubelskie Stowarzyszenie Biegowe skoro uczestniczą w spotkaniach niedzielnych jego członkowie:), a większość "Tamaratończyków" należy już do stowarzyszenia (czas się w końcu zapisać:) ). Możecie więc bez obaw umieszczać i tam informacje na wszelkie tematy biegowe, refleksje z treningów itp., tym bardziej że na biegajznami.pl cieszy się także dużą ilością odwiedzin biegaczy z całej Polski. . Mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe zmianę dawnej nazwy. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję osiągniętych życiówek w maratonie poznańskim. Andre 1105.
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bardzo ładnie zrobiłeś ANDRE1105. Widzę, że jesteś na bieżąco. Koszulki z nadrukiem TAMARATON będą służyć do treningów jak i będą niezapomnianą pamiątką.
Dzisiaj na zajęciach stawiło się:
- 2 biegaczki (Agnieszka, Ola);
- 3 biegaczy (Andrzej, Michał i ja);
Andrzej był na bicyklu ze względu na kontuzję. Potowarzyszył nam troszeczkę, a później udał się do domu.
Było słonecznie, czekaliśmy na prezesa, ale nie zjawił się. Po telefonicznej rozmowie z Trenerem Piotrem uzyskałem polecenie zaczęcie zajęć, aby za bardzo nie wystudzić organizmów. Powiedział Trener Piotr, że później do nas dołączy...
Zrobiliśmy jak zwykle 2 kółka nowej pętli, było bardzo sympatycznie, tylko nie wiedzieć dlaczego mam niewielkie zaczerwienienia w okolicach ramienia. :niewiem:
Już wiem zbyt bliski kontakt z Olą podczas biegu. :hejhej:
Jutro niektórzy spotykają się na Tamie, a niektórzy zamiast zdrowo wypoczywać, idą zdrowo do pracy. :taktak:
Pozdrawiam Robert.
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja niestety w pracy przez weekend, tak właśnie się zastanawiałem jak tam w wąwozie.. Pogoda wyśmienita zaiste, trochę Wam zazdroszczę.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapomniałeś jeszcze dodać Robert, że zaskoczył nas trochę Pan z radia Lublin, który zjawił się zupełnie nieoczekiwanie i bez zapowiedzi. Zadał nam kilka pytań typu dlaczego biegamy, jak często i czy przyjmujemy nowe osoby do naszego grona. Z nami niestety nie chciał pobiegać :-)
Jutro zapowiada się równie fajna pogoda jak dziś, więc pewnie na tamie zagości parę osób. Do zobaczenia!
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl :)
Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A Ty z kolei Ola zapomniałaś jeszcze dodać kiedy można będzie Cię posłuchać w radio ;) Mianowicie we wtorek (26 paź) o 15:45 w Radio Lublin.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie zapamiętałam właśnie tej godziny, ale to chyba dlatego, że nie chciałam tak naprawdę jej zapamiętać i raczej nie zamierzam słuchać znów tego, co tam mówiliśmy :-)
A zmieniając temat...dziś w przemiłej atmosferze i przyjaznym tempie pobiegliśmy wokół zalewu,tym razem w lewą stronę. Było 6 osób połowa ze ścieżek, połowa z grupy Tamaraton. Kolejne wspólne bieganie - kolejny dowód, że "fuzja" LSB i Tamaratonu to dobry pomysł :-)
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj po południu kros w Starym Gaju.Polecam wszystkim, można osiągnąć maksymalne zmęczenie i dotlenienie:)
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

andre1105 pisze:Dzisiaj po południu kros w Starym Gaju.Polecam wszystkim, można osiągnąć maksymalne zmęczenie i dotlenienie:)
Tak, tak Andrzeju bardzo sobie chwalę bieganie w Starym Gaju. Zastanawiam się, czy jutro nie wyruszyć w w/w okolice.
Mam pytanie: Czy jutro ktoś się wybiera na ścieżkę w Wąwozie o 18.00?
Wiem jest ciemno i nie należy do przyjemności bieganie w terenie po ciemku. Mam jednak alternatywną ścieżkę w Wąwozie bez zbędnego narażania zdrowia.
Trasa może nudna ale w miarę bezpieczna i w grupie.
Najlepiej wziąć trzeba MAP TYPE: Satellite Map i wtedy będzie ona dokładniej obrazować ścieżkę biegową.
Dystans: ok. 4,04km.
http://www.mapmyrun.com/run/poland/lubl ... 7049473389
Ostatnio zmieniony 27 paź 2010, 17:18 przez xedi69, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
emstol
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xedi69 pisze:Mam pytanie: Czy jutro ktoś się wybiera na ścieżkę w Wąwozie o 18.00?
Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

emstol pisze:Ja nie dam rady. Wybieram się dopiero o 20:00.
Ja już też nie. Około 12.30 byłem dziś nad Zalewem i trochę dalej i z powrotem. Wyszło mi około 16,5km.
Pozdrawiam Robert.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No ja to raczej już ze środy wypadam w ogóle, bo nie przepadam za bieganiem w ciemnościach, więc w środy raczej treninguję się rano.
TechnO
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja postaram się wrócić na ścieżki biegowe w środy będzie ciężko bo mam trening do 17:20!!!
Ale w soboty owszem będe się pojawiał :hej: :hej: :hej:
No i oprócz tego latam wieczorkami więc zapraszam godz.: 20:00 (Troche ciemno ale da się biec)
Pozdrawiam Sebastian :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
W tym tygodniu znowu rozpoczynam zabawę z bieganiem. W środę byłem na Ścieżce gdzie razem ze mną pojawiło sie 4 osoby. Pokonując trasę również pomyślałem o zmianie trasy na bardziej widoczną. Myślę, że możliwości mamy. Tak więc na środę zmienimy trasę chyba, że spadnie śnieg bo wtedy spokojnie można biegać po naszej trasie.
Niestety w sobotę mnie nie będzie bo wybieram się w kieleckie na wesele.
Pozdawiam i zapraszam na bieganie ze mną w środę i następną sobotę.
Pozdrawiam Piot K
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich!
Jest propozycja żeby biegać jutro zamiast (lub +) nad zlewem to po starym gaju, ewentualnie wokół. Godzina prawdopodobnie zbliżona do tej zalewowej. Byłby ktoś zainteresowany? Czy wolicie nad zalewem? ;-)
ODPOWIEDZ