Tymczasem nie. Za to, jutro jadę na trzy dni w Bieszczady, więc go sprawdzę na szczerym lesie.
I słowo napiszę.
Garmin Forerunner 110 GPS Watch
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: brak
Melduję, że przeszedł bieszczadzkie testy na lesie!
Przez trzy dni (Działem na Rawki, Tarnica, Smerek), nie udało mi się złapać go na zgubieniu łączności, a co najmniej kilkanaście kilometrów po lesie było. Fakt, że buki, w przygotowaniu do zimy, zrzuciły już większość liści, ale za to świerki, jak to one, nadal w pełnej krasie.
Jak jest z transferem do SportTracksa? - nie wiem.
Przez trzy dni (Działem na Rawki, Tarnica, Smerek), nie udało mi się złapać go na zgubieniu łączności, a co najmniej kilkanaście kilometrów po lesie było. Fakt, że buki, w przygotowaniu do zimy, zrzuciły już większość liści, ale za to świerki, jak to one, nadal w pełnej krasie.
Jak jest z transferem do SportTracksa? - nie wiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja, niestety, jestem lajkonik w te klocki (nie robię biegowych planów, nie trenuję, tylko z nim biegam i używam w podstawowym zakresie – pomiar dystansu, czasu, ew. rzut oka na aktualne tempo). Przyznam, że nie wiem nawet czy dobrze kapuję o co, w pytaniu, chodzi.
W każdym razie, ... koniec okrążenia sygnalizuje dźwiękiem i robi jego podsumowanie. Po kilku sekundach pokazuje już aktualne parametry - czyli, po (dajmy na to) 2 okrążeniach, każde kolejne 10 m ponad te 2 km przebytego dystansu, będzie już „bieżącym dystansem aktualnego okrążenia”.
W każdym razie, ... koniec okrążenia sygnalizuje dźwiękiem i robi jego podsumowanie. Po kilku sekundach pokazuje już aktualne parametry - czyli, po (dajmy na to) 2 okrążeniach, każde kolejne 10 m ponad te 2 km przebytego dystansu, będzie już „bieżącym dystansem aktualnego okrążenia”.
-
- Zaprawiony W Bojach