Końcówki serii czyli tanie buty w Decathlonie

Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

lucjusz pisze:
ja_arek pisze: Czy limitowana to nie wiem
Moja ciekawość została już zaspokojona.
Oberon 4 w czarno-złotym wydaniu to SMU czyli Asics robi go tylko dla Decathlonu
http://startfitness.co.uk/product.asp?s ... P_ID=38217

Żadna limitowana seria gdyż za granicą te buty są całkiem popularne :)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
PKO
Awatar użytkownika
ja_arek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No tak, ale lucjuszowi chodziło, że te maja paski złote, a nie o model. Swoją drogą, podziwiam spostrzegawczość bo ja nie zwróciłem uwagi, że akurat w takim kolorze w necie nie ma.
Ira

Nieprzeczytany post

W jakim Decathlonie mogę kupić tanio Asics Stratus rozmiar 41
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Jak można to przeczytać na stronie Decathlona obniżono cenę Mizuno Mustang z 399 na 249 zł, co prawda pewnie w zimie zejdą poniżej 200 zł (bo Mizuno zaprzestaje produkcji tego modelu), ale może wtedy nie być numerów. Ja takie zakupiłem i jestem dość zadowolony ("dość" dlatego, że w Decathlon sprzedają tylko pełne numery, chociaż firma robi buty co 0,5 numeru, musiłem więc kupić 45 a tym czasem mi by pasował 44,5). Same buty to tańsza wersja Raiderów.

ps. A tak swoją drogą to słyszałem, że marże w handlu butami sięgają 200%, tak więc dopiero kupując takie Nike Zoom Vomero+ 4 za 170 zł zamiast za sugerowaną cenę 499 zł, możemy śmiało powiedzieć, że kupiliśmy je po cenie dystrybutora :)) Może nie dokońca mam rację, ale Polska to nie Anglia i nikt nie sprzedaje tu niczego po niżej kosztu zakupu...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Beatnik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

czyli czas sie wybrac do decathlonu po buty.

moglibyscie mi cos polecic z butow dostepnych w decathlonie? buty do biegania po asfalcie, lekkie, w przyzwoitej cenie :usmiech:, dla osoby biegajacej rekreacyjnie 30-40 km tygodniowo.

bede wdzieczny za pomoc.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najpier musisz ustalić jakich butów potrzebujesz do biegania po twardym czy może trailowych, a po drugie musisz wiedzieć w jaki sposób biegasz, czy potrzebujesz butów neutralnych czy może butów które zapewniają większe wsparcie stopy podczas biegania.

Najlepiej pójść do sklepu specjalistycznego gdzie ci doradzą, a jeśli nie znasz takiego sklepu to w ostateczności polecam ten test: http://myprecisionfit.com/test/welcome? ... rSelected=

ps. obecnie w Decathlonie w Warszawie nie ma nic w interesującej cenie z wyjątkiem ww. Mizuno Mustang.
Ira

Nieprzeczytany post

Orientuje się ktoś w jakim Decathlonie mogę kupić tanio Asics Stratus rozmiar 41 - 41,5.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jeszcze mi się przypomniało, że w InterSport obniżyli cenę PUMA Complete Concinnity IV na ok. 250 zł. Może ktoś skorzysta, mają zajefajny kolorek :ble:

W Decathlonie w Warszawie Targówek obiżono cenę Asicsów Nimbus 11 do ok. 350 zł.
krawat

Nieprzeczytany post

"w InterSport obniżyli cenę PUMA Complete Concinnity IV na ok. 250 zł"
Od dawna po tyle są . Chyba sami wiedzą ,ze im ten model nie wyszedł. Mierzyłem i byłem zdziwiony jaki regres ! Twarde jakieś , sztywne miałem wrażenie , że zwykłe casuale Reeboka w których byłem były lepsze ! Za to wygląd i kolor rzeczywiście znakomite!
Awatar użytkownika
luckie
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57:50

Nieprzeczytany post

Ja bylem dzisiaj w poznańskim Decathlonie, byl spory wybór przecenionych butów. Trafilem na Adidasy Adistar Ride 2 na koncowkach serii, byla 1 para i akurat w moim rozmiarze - cena 249zł przecenione z 549 zł.
Asicsy i Mizuno w kilku modelach byly w niezlych cenach i w pelnej palecie rozmiarowej.
tirli
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,
czy ktos moze poinformować jak jest z promocjami na buty w decathlonach krakowskich? Moje buty koncza zywot i potrzebuja wymiany, a ze do Krakowa mam 2 godziny drogi to chcialbym wiedziec czy jeszcze cos da sie tam wybrac po dobrej cenie.. a tak btw. to kiedy w koncu decathlon w Rzeszowie?
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co prawda nie w Decathlonie ale w InterSport widziałem trochę obtanione buty Pumy TrailFox za ok 250 zł. Buty bardzo fajne, ale chyba głównie jednak do trailu, bo mają "agresywną" podeszwę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ