Cześć jestem z Łodzi.
- slaw100
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem w nd w Parku Poniatowskiego. Okazuje się, że jest przerwa wakacyjna i mało kto przychodzi. Spotkałem 2 osoby, z którymi sobie pobiegałem. Podobno w sezonie nawet 15 osób przychodzi, rozgrzewka z trenerem i wspólne treningi. Super! Urząd Marszałkowski to finansuje..
No nic jakby coś, ktoś, to dajcie znać. Dzięki Tompoz za info, mam nadzieje, że się zgramy w Łagiewnikach.
Pozdrawiam
No nic jakby coś, ktoś, to dajcie znać. Dzięki Tompoz za info, mam nadzieje, że się zgramy w Łagiewnikach.
Pozdrawiam
- rioterini
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam Was,
jestem z Widzewa i chętnie z kimś pobiegam (i pogadam w trakcie biegu), muszę sobie obniżyć tempo (i tętno) biegu
Planuję biegać w tempie nie szybciej niż 6:30- 6:45 / km na dystansie od 5 do 10 km w zależności od dnia treningu (pn., wt., czw., so.).
Godziny do ustalenia, chociaż wolę wieczory ok. 18-19 ewentualnie ok. 17.
Ktoś chętny? Przykładowa trasa poniżej:
jestem z Widzewa i chętnie z kimś pobiegam (i pogadam w trakcie biegu), muszę sobie obniżyć tempo (i tętno) biegu
Planuję biegać w tempie nie szybciej niż 6:30- 6:45 / km na dystansie od 5 do 10 km w zależności od dnia treningu (pn., wt., czw., so.).
Godziny do ustalenia, chociaż wolę wieczory ok. 18-19 ewentualnie ok. 17.
Ktoś chętny? Przykładowa trasa poniżej:
- rioterini
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Podaj jakie tempo, jaki dystans i w jakie dni, godziny i ew. jaki wiek, płeć?GFr pisze:Czy jest ktoś chętny na wspólne bieganie po parku 3 maja? Niech ktoś będzie chętny - co dwie motywacje to nie jedna
- GFr
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58 min
tempo - dostosuję się (ale więcej niż 10 km/h jeszcze nie wyciągnę)
dystans - od 5 km wzwyż,
dni - też się dostosuję - obecnie jestem wolna codziennie po 18-tej,
25 lat, kobieta
Może być?
dystans - od 5 km wzwyż,
dni - też się dostosuję - obecnie jestem wolna codziennie po 18-tej,
25 lat, kobieta
Może być?
- rioterini
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
W sumie może być. Jak Ci pasuje to mogę być jutro o 18:30 lub później.
Wszystko mi jedno z której strony bo i tak tam muszę podjechać.
Jak znasz ten park, to zaproponuj jakieś konkretne miejsce.
Wszystko mi jedno z której strony bo i tak tam muszę podjechać.
Jak znasz ten park, to zaproponuj jakieś konkretne miejsce.
-
- Rozgrzewający Się
rioterini
Biegam bardzo zbliżoną trasę. Hetmańska - Rokicińska - Puszkina - Przybyszewskiego - Zakładowa. Albo po Śląskiej. Generalnie najbardziej interesuje mnie około godzinne bieganie. Tempo od 5:40 do 4:30 mogę się dostosować. Jeśli dłuższy bieg to mogę biegać 6:00. Biegam wieczorem, najczęściej po 20:00 minimum 3 razy w tygodniu.
GFr
Jak będziesz potrzebowała wsparcia to daj znać. też powoli nudzą mi się samotne biegi nocą i w deszczu
Pozdrawiam
Biegam bardzo zbliżoną trasę. Hetmańska - Rokicińska - Puszkina - Przybyszewskiego - Zakładowa. Albo po Śląskiej. Generalnie najbardziej interesuje mnie około godzinne bieganie. Tempo od 5:40 do 4:30 mogę się dostosować. Jeśli dłuższy bieg to mogę biegać 6:00. Biegam wieczorem, najczęściej po 20:00 minimum 3 razy w tygodniu.
GFr
Jak będziesz potrzebowała wsparcia to daj znać. też powoli nudzą mi się samotne biegi nocą i w deszczu
Pozdrawiam
- rioterini
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Dzięki za info, ale tempo dla mnie zdecydowanie za szybkie, jednak na przyszłość będę miał to na uwadze.
Teraz nie chcę świadomie schodzić poniżej 6, bo to mój powrót do biegania i muszę sobie stopniować doznania.
Tym bardziej, że mp3 zamieniłem na miłe towarzystwo GFr - mam nadzieje, że nie tymczasowe
Teraz nie chcę świadomie schodzić poniżej 6, bo to mój powrót do biegania i muszę sobie stopniować doznania.
Tym bardziej, że mp3 zamieniłem na miłe towarzystwo GFr - mam nadzieje, że nie tymczasowe
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
Hej, hej, hej
Mam pytanko czy ktoś sobie biega w okolicy ul.Pabianickiej? Z chęcią bym z kimś pobiegał czasami. Dystans miedzy 6, a 10 km, tempo między 5,5 a 6,5 km/h. Pozdrawiam i czekam na jakąś odp:)
Mam pytanko czy ktoś sobie biega w okolicy ul.Pabianickiej? Z chęcią bym z kimś pobiegał czasami. Dystans miedzy 6, a 10 km, tempo między 5,5 a 6,5 km/h. Pozdrawiam i czekam na jakąś odp:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55min
ja śmigam od początku Pabianickiej do Rudzkiej, a przy dobrym dniu do Ikei, niestety ja nie mam możliwości na dojazdy gdziekolwiek, chyba że tramwajem, ale nie lubię śmierdzieć w MPK:) a jakie tempo jest ok dla Ciebie?