UGP - Grupa Ursynowska
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Luźniej tzn. 3:50 min/km Zula dopuść Pedra przed komputer, niech się wypowie w sprawie jutrzejszego biegania
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Pedro is somewere in the city, więc nie wiadomo, jak będzie z bieganiem jutro oraz zrozumieniem Waszych postów jak wróci
5.30 to dla mnie WB2 a na jutro mam długie wybieganie, co znaczy, że znów sama w lesie...
5.30 to dla mnie WB2 a na jutro mam długie wybieganie, co znaczy, że znów sama w lesie...
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
No, no.... samego Pedra puszczasz Dzisiaj niestety Barciora nie było więc chyba byś nie miała z kim biegac. O której biegałas? My byliśmy o 9 i nie widzieliśmy Ciebie w lesie.
Pedro.... jedziesz z nami do Łodzi w niedziele rano?
(Edited by Ibex at 12:28 pm on May 16, 2004)
Pedro.... jedziesz z nami do Łodzi w niedziele rano?
(Edited by Ibex at 12:28 pm on May 16, 2004)
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Bo nie biegałam rano. Później załapałam się na ładną pogodę, w przeciwieństwie do soboty. Miło jak słonko świeci, las pachnie, szkoda że jutro poniedziałek, brrrr...
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
A Ty Pedro skąd wiesz, że jedziemy na test Żołędzia??
A;e fakt przegadałem trochę z Ryszardem w piątek i sobotę i..... namówił mnie i przekonał. Prawdopodobnie w środę pojedziemy ..... Obiecałem MiS złamanie 33'30" w Kabatach!!
No po południu była ładna pogoda, ale miałem gości i.... się ciastem objadłem :(
A;e fakt przegadałem trochę z Ryszardem w piątek i sobotę i..... namówił mnie i przekonał. Prawdopodobnie w środę pojedziemy ..... Obiecałem MiS złamanie 33'30" w Kabatach!!
No po południu była ładna pogoda, ale miałem gości i.... się ciastem objadłem :(
Ibex
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Skąd wiem?
Jak to mówił klasyk - nieodżałowany Staś Anioł:
"Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i poematu będzie mało".
Powodzenia i mam nadzieję, że podzielicie się wrażeniami z testu. A może we wtorek krótkie bieganko?
pozdr
Jak to mówił klasyk - nieodżałowany Staś Anioł:
"Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i poematu będzie mało".
Powodzenia i mam nadzieję, że podzielicie się wrażeniami z testu. A może we wtorek krótkie bieganko?
pozdr
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
BARDZO chętnie we wtorek razem pobiegamy. Tak ok 50-60' bardzo spokojne z przebieźkami......
Przeciez na forum nie pisałem, że jedziemy na test. Tylko dyskutowalem z Ryszardem.....hmmmmm jakiś wywiad masz
Przeciez na forum nie pisałem, że jedziemy na test. Tylko dyskutowalem z Ryszardem.....hmmmmm jakiś wywiad masz
Ibex
- beata
- Ekspert/Trener
A ja jak zwykle byłam w lesie między 7.30 a 9.00 i nikogo nie spotkałam, poza może trzema weteranami (tzn. wiek pow. 50 lat), których znam już tyle lat ile biegam, czyli z 15. Chyba zawsze biegamy w tą samą stronę, tylko o różnych porach zaczynamy i jakoś nie możemy się spotkać. Pozdrawiam i życzę nowych życiówek!
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
O której jutro się umawiamy?
Jedna rzecz przyszła mi do głowy odnośnie 10 km w Kabatach - warunki do biegania 8 maja były jednak gorsze niż 6 kwietnia (błoto, cieplej). Wnioskuje tak po wynikach i własnych odczuciach (jak pamiętacie 6.04 biegłem tam nienajgorzej 2 dni po Dębnie). Myślę, że gdybyśmy wystartowali 8 maja w takich samych warunkach to nasze wyniki mogłyby być o kilkadziesiąt sekund lepsze. Oczywiście to tylko gdybanie.
Pozdr
Jedna rzecz przyszła mi do głowy odnośnie 10 km w Kabatach - warunki do biegania 8 maja były jednak gorsze niż 6 kwietnia (błoto, cieplej). Wnioskuje tak po wynikach i własnych odczuciach (jak pamiętacie 6.04 biegłem tam nienajgorzej 2 dni po Dębnie). Myślę, że gdybyśmy wystartowali 8 maja w takich samych warunkach to nasze wyniki mogłyby być o kilkadziesiąt sekund lepsze. Oczywiście to tylko gdybanie.
Pozdr
Pedro
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pedro, ponieważ Ibex jest "out of internet", to ja w jego zastępstwie ustalam spotkanie na 18:30 przy szlabanie od strony Moczydłowskiej. W planach godzinka relaksacyjnego biegania Mam nadzieję, że godzina Ci pasuje.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]