fajne ciuchy w tchibo

Awatar użytkownika
mammamiya
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

przypadkowo wszedlem dzisiaj do tchibo i wyszedlem z kurtka leginsami i rekawiczkami. Wszystko wydaje sie być dobraj jakości a ceny sa bardzo ok. ( przy zakupie spodni i kurtki rabat 20zł). Jezeli ktos jest zainteresowany niech pedzi do sklepu bo widziałem że cieszy sie to wszystko duzym powodzeniem.
kurtka 99pln
ocieplane leginsy 54pln
rekawiczki 24 pln
no i rabat 20 pln
wszystko moim zdaniem idealne na zimową pore
pozdrawiam
p
PKO
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

mammamiya pisze:....
ocieplane leginsy 54pln
..zamówiłem sobie dzisiaj te legginsy w sklepie internetowym i mam dylemat co do rozmiaru. Czy mógłbyś podać długość nogawki i rozmiar jaki kupiłeś? ...być może bym to jeszcze zmienił gdyby okazało się że zamówiłem za duże/za małe. Generalnie to też wziąłem rękawiczki.
Awatar użytkownika
mammamiya
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie mam za bardzo czym zmierzyc ale kupilem L mając 174 cm wzrostu i sa ok (sa luzy jezeli chodzi o długość). M troszeczke za krótkie ( pozatym mam grubsze uda niz standardowy biegacz)
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

mammamiya pisze:nie mam za bardzo czym zmierzyc ale kupilem L mając 174 cm wzrostu i sa ok (sa luzy jezeli chodzi o długość). M troszeczke za krótkie ( pozatym mam grubsze uda niz standardowy biegacz)
..a ja mam 176 i zamówiłem M czyli chyba spróbuję zmienić zamówienie bo pewnie będą jednak za krótkie.
hyzop
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mammamiya pisze:nie mam za bardzo czym zmierzyc ale kupilem L mając 174 cm wzrostu i sa ok (sa luzy jezeli chodzi o długość). M troszeczke za krótkie ( pozatym mam grubsze uda niz standardowy biegacz)
Ja mam 173,5 kupiłem XL i też są ok :hejhej: ale bluzę kupiłem L i mogłaby być nawet ciut krótsza
ARoberto
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

hyzop pisze:Ja mam 173,5 kupiłem XL i też są ok :hejhej: ale bluzę kupiłem L i mogłaby być nawet ciut krótsza
..ja dostałem dzisiaj paczkę z zamówionym przez internet w poniedziałek towarem . Spodnie domawiałem później więc pewnie gdzieś w poniedziałek dojdą. Z tego co doszło to głównie zimowe akcesoria ..czapki, rękawice, buff, opaska i wszystko OK. Dorzuciłem tą bluzę z polaru za 39,90 w rozmiarze M i przy moich 176cm i 79kg wagi to jest ona akurat... może mogła by być ciut obszerniejsza ale prawdopodobnie L-ka 52/54 byłaby na mnie już za duża a ja jeszcze chcę trochę zejść z wagi.
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kupiłem bielizne termo z Tchibo, to pierwsza tego typu rzecz i mam pytanie: czy to normalne że koszulka tak bardzo przylega do ciała? Bo moja po wyjęciu wyglądała jak S (a mam XL) ale włożyłem, rozciągneła się i przylega dość mocno
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeżeli tylko mocno przylega, a nie opina się powodując dyskomfort, jeżeli nie ściąga się i marszczy, to wszystko jest ok. To jest bielizna techniczna, która ma być bardzo blisko ciała i odprowadzać wilgoć na zewnątrz. Koszulki bieliźniane są dużo bardziej przylegające niż normalne (choć też techniczne) koszulki biegowe.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

Qba ma racje :)
w Lidli jest tez teraz bielizna dla biegaczy i troche tansza, dla mnie jedyna wada, ze z dlugim rekawem ale jak ktos lubi ciepelko w zimie to polecam. Kupilam sobie w Aldim dwie podkoszulki jedna bez rekawa druga z krotkim.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Duncan pisze:kupiłem bielizne termo z Tchibo, to pierwsza tego typu rzecz i mam pytanie: czy to normalne że koszulka tak bardzo przylega do ciała? Bo moja po wyjęciu wyglądała jak S (a mam XL) ale włożyłem, rozciągneła się i przylega dość mocno
To musi być z ciebie "kawał chłopa", bo ja kupiłem M-ke (a mam 108-110 w klatce) i wg mnie jest ok. (Kupiłbym L-kę ale wtedy spodenki byłyby dla mnie za szerokie, taka jest wada kompletów, że nie można kupić sobie np. koszulki L i spodenek M :ojnie: )
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
agilmagil
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kolekcja damska też fajna. Kupiłam ciepłą bluzę i bieliznę. Dziś przetestowałam i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Ceny wyjątkowo zachęcające, jakość porównywalna do wiodących marek biegowych. A czy ktoś ma doświadczenie z butami marki Tchibo? :-)
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

nie probowalam nawet przymierzac. Kupujemy tylko w sklepie z Videoanaliza. Chociaz ostatnio kupilam tanioszki w Lidlu ale o tym juz na blogu
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mam jeszcze taki problem z tym zestawem bielizny (bokserki+koszulka), biegałem w tym już 2 razy i za każdym razem bokserki mnie obcierają w miejscu powiedzmy "między tyłkiem a klejnotami", w biegu nic nie czuje, tylko później, bokserki są za małe czy jak?
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

ja swoje kupiłem w czwartek, więc biegałem w nich dopiero trzy razy :bum:
ale mnie nic nie obciera... może twoje są za duże a nie za małe ??
Przyczyna może jeszcze tkwić w tym co zakładasz na majtasy, bo ja biegam w spodniach trailowych tj. luźnych z polaru...

ps. koszulki jeszcze nie używałem...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

może faktycznie za duże, zakładam takie zwykłe spodenki z siateczką, takie do kolan niebiegowe, ale przy normalnych gaciach nic mi nie obcierało, chyba oddam te bielizne tchibo i zamowie stoora
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ