Tchibo - za tydzień parę rzeczy do biegania
-
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj w Realu w M1 w Poznaniu już ciuchy były. Ostatecznie skończyło się na bieliźnie dla mnie (Meryl Skinlife
) i buffie oraz rękawiczkach dla Ani. Chcieliśmy Ani kupić spodnie, ale nie było tak małego rozmiaru. W każdym razie ciuchy są, niestety nie wszystkie modele ze strony i nie ma już pełnej rozmiarówki, natomiast poszperać można. Ja sobie nie kupowałe bluz ani legginsów, bo już wszystko mam, natomiast polecam.

- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
a ja mam tez troche ciuszkow z Tchibo i bardzo sobie chwale. Polecam dla kobiet bluze z kapturem, ma przedluzane rekawy, tak, ze nie potrzebne sa rekawiczki, wlasnie widzialam w ofercie, ze znow jest taka sama jak mam tylko kolor inny
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
..jak podchodzić do rozmiarówki z Tchibo. Generalnie według danych na ich stronie jestem w zakresie M (wzr176/pas88/kl98)choć przeważnie ciuchy które kupuję normalnie są raczej w L. Zastanawiam się czy np. takie spodnie typu legginsy nie będą za krótkie a kurtki/bluzy zbyt opięte??
-
- Zaprawiony W Bojach
Rozmiary są "niemieckie" więc dość duże. Ja przy 185 cm wzrostu nosze legginsy m i za krótkie nie są. Krótsze być już by nie mogły ale są ok. Bielizna w rozmiarze M (ważę obecnie 76 kg) jest również dobra, spodenki wręcz luźne.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
obejrzalam ciuchy mojego meza z Tchibo i ma kurtke L i spodnie XL i L i te L sie dluzsze od tych XL o jakies 2 cm. Moj maz ma 182 wzrostu i jest chudzielec, nie mam pojecia ile ma w klatce itd ale wazy 74 kg. Moze Ci sie te dane przydadza. jeszcze ma bluze albo i dwie ale nie znalazlam ich, bo jesczze biegamy w letnich ciuchach.
Ach i tak normalnie kupuje mu rozmiar M albo 50.
no i fajnie bylo by moc przymierzyc, bo czasami z jednej firmy rzeczy w jednym rozmiarze sa roznej wielkosci
Ach i tak normalnie kupuje mu rozmiar M albo 50.
no i fajnie bylo by moc przymierzyc, bo czasami z jednej firmy rzeczy w jednym rozmiarze sa roznej wielkosci
-
- Dyskutant
..dzięki za informację. Ostrożnie podchodzę do zamawiania bo co nieco zjechałem z wagi ale wydaje mi się, że już jest ten moment, że da radę coś przed zimą kupić. Górne części to chyba M a spodnie to będzie zagadka bo znalazłem jedyne zwymiarowane spodnie M na allegro i z tych wymiarów wynika że skończą mi się one 5cm nad kostką czyli jakby za krótkie....
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
to zalezy jakie bedziesz mial skarpetki
-
- Dyskutant
...chciałbym odrobinę zakryć kostkę czyli musiałbym mieć długość nogawki od kroku jakieś chyba 74cm.Bawareczka pisze:to zalezy jakie bedziesz mial skarpetki
..okazuje się, że nawet 78cm bo zmierzyłem legginsy rozm.L z bielizny Attique i te są akurat takie jak trzeba.
PS
Ostatecznie zamówiłem https://www.tchibo.pl/Meskie-cieplochro ... 20319.html
..rozmiar M. Mam nadzieję, że nie będą do kolan.
Mam pytanie dla tych którzy wiedzieli już ubrania. Warto jest kupować Męską bluzę do biegania (niebieska) ?
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
Jutro po nia jade to napisze,ale jak patrze na zdjecia to jest prawie identyczna do tej która była rok temu tylko tamta była pomaracznowa.Tą akurat mam i nie narzekam.Przebiegałem w niej cała zime bez problemu ,ma wysoki kołnierz wiec odchodzi problem szalika.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
warto, moj maz ma taka kupiona dwa sezony temu i jest bardzo zadowolony. Tchibo ma w sumie ta sama kolekcje co sezon rozniaca sie kolorami i wzorem.Ira pisze:Mam pytanie dla tych którzy wiedzieli już ubrania. Warto jest kupować Męską bluzę do biegania (niebieska) ?
A ja dzis bylam w Tchibo i kupilam Emkowi skarpetki.
ile dni trzeba czekać na paczkę? wysyłana jest ona poczta czy kurierem?
Zamówiłem sobie narazie takie spodnie
https://www.tchibo.pl/Meskie-cieplochro ... 20279.html
może polecicie mi co jest jeszcze warto kupić.
Zamówiłem sobie narazie takie spodnie
https://www.tchibo.pl/Meskie-cieplochro ... 20279.html
może polecicie mi co jest jeszcze warto kupić.