Buty dla początkującego

Snochu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41:08,27 Amator :)
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,

Mam do was prośbę o to żebyście mi poradzili jakie buty polecacie w cenie od 300-400 zł do biegania po asfalcie (ważę 73 kg. 174 cm, neutralny supinator). Ponieważ już się pogubiłem w tym temacie (za dużo butów... :P)

Z góry dziękuję za odpowiedź... :)

Jak na razie zastanawiam się nad tymi butami:
http://allegro.pl/nike-zoom-vomero-5-39 ... 27924.html
PKO
krawat

Nieprzeczytany post

Snochu pisze:Witam,

Mam do was prośbę o to żebyście mi poradzili jakie buty polecacie w cenie od 300-400 zł do biegania po asfalcie (ważę 73 kg. 174 cm, neutralny supinator). Ponieważ już się pogubiłem w tym temacie (za dużo butów... :P)

Vomero -wiadomo klasa
Ale ja bym chciał żebyś kupił Kalenji Kiprun 5000 i opisał jak się sprawują bo jestem ich bardzo ciekaw he he
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

mam te nike od ok. miesiąca, również jestem początkujący i mogę Ci je śmiało polecić, ja jestem z nich zadowolony, komfort, trzymanie, amortyzacja, wszystko lux :)
Snochu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

janior pisze:mam te nike od ok. miesiąca, również jestem początkujący i mogę Ci je śmiało polecić, ja jestem z nich zadowolony, komfort, trzymanie, amortyzacja, wszystko lux :)
A rozmiar dużo większy wziąłeś niż normalnie bo się zastanawiam czy pół rozmiaru mi wystarczy bo chce biegać max. 15 km 3-5 dni w tygodniu :P
krawat pisze:
Snochu pisze:Witam,

Vomero -wiadomo klasa
Ale ja bym chciał żebyś kupił Kalenji Kiprun 5000 i opisał jak się sprawują bo jestem ich bardzo ciekaw he he
Dzięki za odpowiedź :P ale z tymi Kalenji Kiprun 5000 sobie chyba jak na razie odpuszczę :P heh
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

kupowałem je w Decathlonie i na przyrządzie do pomiaru stopy wyszło 41,5 więc wziąłem 42 i jest ok czyli te pół numeru starczy ;)
Snochu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ten sensor on już jest w bucie ?? czy trzeba go dokupić ;D jak tak to słabo bo znów pieniędzy nie będe wydawać na ipod-a :P chyba że jest jakiś tani kompatybilny z systemem... I może wtenczas będzie lepiej kupić jakieś naprawde lepsze buty niż płacić za coś czego nie bęzie się używać :).
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18

Nieprzeczytany post

Cześć,

Nie ma sensora. Jest na niego miejsce tylko ;-). Ogólnie Vomero nie kupuje się dla "+" ale raczej dla amortyzacji...

Pozdrawiam,
Lejek

PS> NIE polecam Vomero dla pronatorów!!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ