Odżywki dla średniaka.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
masz racje troche poplyneliśmy z tematem sorki
unikaj suplementów jestes zbyt młody na jakies specyfiki wszytko jest w pożywieniu
dużo wypoczywaj/śpij jedz z głową i mądrze trenuj taka moja rada
a co do suplementów i odżywek wejdz na sportowe forum dyskusyjne sfd tam jest pełno widomosci doświadczonych wyjadaczy tego tematu ja nie mam ochoty czegoś udawadniac jednej czy drugiej niedowartościowanej osobie tłumaczyc rzeczy które sa moim chlebem powszednim od nastu lat
unikaj suplementów jestes zbyt młody na jakies specyfiki wszytko jest w pożywieniu
dużo wypoczywaj/śpij jedz z głową i mądrze trenuj taka moja rada
a co do suplementów i odżywek wejdz na sportowe forum dyskusyjne sfd tam jest pełno widomosci doświadczonych wyjadaczy tego tematu ja nie mam ochoty czegoś udawadniac jednej czy drugiej niedowartościowanej osobie tłumaczyc rzeczy które sa moim chlebem powszednim od nastu lat
-
- Wyga
pamietaj !!! miej dystans do suplementów
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Nic nie stosuj jedz dobrze, trenuj siłowo-wytrzymałościowo to wystarczy.
HMB olej bo szkoda kasy
@henry1125 białka olimpa to niszowa sprawa ale np. trec już nie wspomnę o optimum i jego hiciorze hydro whey lub gold wymiata.
pozdro
HMB olej bo szkoda kasy
@henry1125 białka olimpa to niszowa sprawa ale np. trec już nie wspomnę o optimum i jego hiciorze hydro whey lub gold wymiata.
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Wyga
optimum dawało rade ale tylko pierwsza partia ze stanów te juz na rynek europejski to była lipa chyba najwiekszym hiciorem jest myofusion gaspariego
który lepiej smakuje z woda niż z mlekiem
który lepiej smakuje z woda niż z mlekiem
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2010, 21:58 przez jack warski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga

- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Nie bądź trywialny koleś, to nie suplement tylko moje "smaki" mam taką ochotę i to moja sprawa co ja robię i nikomu nic nie proponuję, czep się tramwaja najlepiej a nie mojego pifffka po treningowego.
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Wyga

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pisanie młodemu człowiekowi co jest dobre a co złe - sam postanowi co wybrać np. piwo po treningu czy rzekoma odzywke typu HMB. Ja polecam oczywiscie to 2 rozwiazanie. Alkohol w młodym wieku bardzo szybko uzaleznia później rozleniwia itp. i tak najczesciej konczy sie swat sportowy u młodych osób. Albo pije % lub trenuje.
Owszem jesli organizm jest juz na tyle dojrzały (takze i psychicznie ) piwo oczywiscie nie zrobi ,,nic złego,, -%, jednak pamietajcie co wypisujecie bo rózni ludzie róznie to odbieraja (mowa o piwie czyli % )
PS. Odzywki sa po to aby uzupełnić braki w diecie. Jeli ktoś ni epodisiada diety nie powinien zarzywać danych środków bo po co? i tak nic nie da.
Owszem jesli organizm jest juz na tyle dojrzały (takze i psychicznie ) piwo oczywiscie nie zrobi ,,nic złego,, -%, jednak pamietajcie co wypisujecie bo rózni ludzie róznie to odbieraja (mowa o piwie czyli % )
PS. Odzywki sa po to aby uzupełnić braki w diecie. Jeli ktoś ni epodisiada diety nie powinien zarzywać danych środków bo po co? i tak nic nie da.
-
- Wyga
według mnie młody organizm sam dostarcza sobie wszystko z pożywienia no chyba ze chodzi o jakies wskazanie lekarskie
ale wiem tez ze na młody organiz lepiej działaja różne rzeczy bo w młodym wieku wydziela sie wzmożona ilosc testosteronu i hormonu wzrostu to organizm dostaje siajby na suplementach
i wtedy można mówic o dużych skokach wyników mowiąc ogolnikowo o sporcie
ale wiem tez ze na młody organiz lepiej działaja różne rzeczy bo w młodym wieku wydziela sie wzmożona ilosc testosteronu i hormonu wzrostu to organizm dostaje siajby na suplementach
i wtedy można mówic o dużych skokach wyników mowiąc ogolnikowo o sporcie