32. Maraton Warszawski

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
gandalf15
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:57

Nieprzeczytany post

Ech ale wam uczestnikom zazdroszczę zarówno debiutującym jak i stałym bywalcom :) Również chciałem w tym roku spróbować swoich sił więc całą zimę się przygotowywałem. Potem przyszła wiosna, człowiek się wypuścił dalej niż zwykle, no i ambicja zamordowała moje wszelkie nadzieje :bum: . . . . nadwyrężyłem ścięgno mięśnia czworogłowy. Nie ma co płakać już jestem duży chłopiec więc gratuluję wszystkim uczestnikom
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
arasvolvo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 4.29.37

Nieprzeczytany post

Dzięki prowadzącemu na 4.30. Do połówki było rewelacyjnie niestety na 24 wyłączyli mi prąd z lewej nogi(skurcz uda) 2 minuty masażu i rozciągania i udało się dotrzeć do mety 4.56.10 w debiucie więc tragedii nie ma choć gdyby ie ten skurcz.....
Bieg zaczyna się po 40 tce
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

miło było prowadzić grupę na 4:30, dzięki za wspólny bieg
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
sveNN
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja w tym roku debiutowałem w maratonie- całą trasę przebiegłem i jestem mocno zdziwiony ilością uczestników, którzy przeszli z biegu w marsz. Od mniej więcej 33km było to ok 50% osób a później nawet 3/4!!! taki widok strasznie demobilizuje tych co biegną....
rrthere

Nieprzeczytany post

Mnie zawsze wyprzedzanie innych mobilizuje - może mam psychopatyczną osobowość? :ble:
sveNN
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wyprzedzanie biegnących owszem, ale jak patrzysz na idących to tej frajdy nie ma za to jest myśl, żeby zrobić tak jak oni i trochę odpocząć zamiast dawać z siebie 110%....
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Bardzo fajna impreza, tak z punktu widzenia biegnącego, jak i kibica.
Wielkie gratulacje dla organizatorów!!!

Co do wyprzedzania idących, to zapewniam, że bycie wyprzedzanym jest jeszcze bardziej demotywujące :bum:
Awatar użytkownika
topcat
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:B
Co do wyprzedzania idących, to zapewniam, że bycie wyprzedzanym jest jeszcze bardziej demotywujące :bum:
right !
Awatar użytkownika
bartorz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: kiepska

Nieprzeczytany post

to był mój maratoński debiut, z siebie jestem średnio zadowolony (pękłem 2 km przed metą tracąc 6 minut do zakładanego rezultatu) ale organizacja była naprawdę mistrzowska :) Organizatorzy jakichkolwiek imprez masowych powinni brać korepetycje od fundacji MW! Pozdrawiam! :)))
krzysieksz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 4:28:50

Nieprzeczytany post

Również chciałbym podziękować prowadzącym bieg na 4:30 (i całej grupie), bardzo fajnie się z wami biegło - nie udało mi się co prawda dociągnąć do samego końca z wami, ale z czasem netto zmieściłem się poniżej 4:30, więc debiut uznaję za udany. ;)
Ciechan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jaros pisze:Witam

Biegłem jako zając na 3:30
Było ciut za szybko, 3:28, mam nadzieje ze zrujnowało to Waszych planów.
Ale za to było w miarę równo przez cały dystans.
Dziekuje za wspólny bieg i za zaufanie.
Gratuluję wszystkim którzy ukończyli !

Pozdrawiam
Było fajnie! Szkoda, że urwały się baloniki, często musiałem się rozglądać gdzie jesteś. Tempo rzeczywiście równe, udało się nawet nadgonić przerwę na toaletę ;)
Ja się cieszę, że było nieco szybciej. Okazało się, że na 36. km mogłem jeszcze przyspieszyć i skończyć w 3:26:13, jeszcze raz dzięki za prowadzenie!
sveNN
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

co oznaczały pomarańczowe kropki na plastronach niektórych zawodników?
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wojsko Polskie =)
Waldek Szprycha
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:46:18

Nieprzeczytany post

Czy ktos moze wie, czy istnieje cos takiego jak biuro rzeczy znalezionych podczas maratonu?

Zgubilem odtwarzacz mp3, najprawdopodobniej w sektorze dla zawodnikow tuz za meta, przysiadlem na chwile na krawezniku za miejscem gdzie wreczano medale i wode i tam pamietam ze odlozylem odtwarzacz na ziemi. byc moze ktos go znalazl? czarny creative zen 1 GB z zaklejona klapka na baterie. nic szczegolnie wartosciowego, ale nie mam kasy na nowy a do biegania sie przydaje.

Pozdrawiam wszystkich maratonczykow:)
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Waldku nie znalazłem ale jeśli jesteś z Warszawy i chciałoby Ci się pofatygować na Białołękę (okolice pętli Nowodwory) to mam w szufladzie nie odpakowanego z pudełka Creative Muvo TX FM 256 MB. Szału nie ma, ale ma radio i wyświetlacz ;) Zasilanie z 1xAAA. Pojemność symboliczna ale na maraton powinno wystarczyć, żeby się utwory nie powtarzały ;)

Jeśli tylko chcesz jest Twój - pisz na PW.
ODPOWIEDZ