SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wy tu gadu gadu..... o jakiś pierdołach a NIKT nie zauważył, ze w końcu napisał nasz ULUBIONY Piro..... wy to niewdzięczni jesteście. Wpierw go zagrzewacie do walki, później dołujecie nieskończonym maratonem a jak już w końcu dojdzie do siebie to nie zauważacie jego powrotu.....
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja zauwazyłem ale nie miałem czasu wiwatować. Piro - Hura !!!
Aha - jest relacja Joycat z Zurichu.
Nawet z miedzyczasami i tętnem !!!
Jest też nowa postać w Galerii Modeli którą troche wyciagnąłem na wierzch. Wiosna - to i nowe modele się by przydały.
(Edited by FREDZIO at 11:07 pm on April 29, 2004)
(Edited by FREDZIO at 11:08 pm on April 29, 2004)
Aha - jest relacja Joycat z Zurichu.
Nawet z miedzyczasami i tętnem !!!
Jest też nowa postać w Galerii Modeli którą troche wyciagnąłem na wierzch. Wiosna - to i nowe modele się by przydały.
(Edited by FREDZIO at 11:07 pm on April 29, 2004)
(Edited by FREDZIO at 11:08 pm on April 29, 2004)
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja już przeczytałem i bardzo mi się podobało Super napisane i bardzo motywujące. Dzieki Joy, teraz już wiem na pewno, że nie zejdę z trasy maratonu, mało tego bedę się starał ze wszech miar walczyć, aby mimo kryzysów (oby ich było jak najmniej) nie stawać i biec do końca!
Życzę wszystkim SBBP-owiczom udanego startu 3-go maja.
Życzę wszystkim SBBP-owiczom udanego startu 3-go maja.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Slavko
- Wyga
Ja też już jestem po lekturze.
Super! Dla mnie, kogoś kto pierwszy maraton ma jeszcze przed sobą, to wielka porcja informacji o taktyce, motywacji, klimacie i nieprzewidywalności biegu maratońskiego. Świetny pomysł z zamieszczeniem międzyczasów i tętna na kolejnych kilometrach.
Dzięki Joycat, że chciałaś podzielić się z nami swymi wrażeniami.
Aha i jeszcze jedno.....jest mi bardzo miło, że zamieściłaś w swej relacji moje "wypociny". Tylko byłem zaskoczony,że umieściłaś je w rozdziale "Poezja" . Lepszym dla nich miejscem byłby rozdział "Rymowanki" .
Super! Dla mnie, kogoś kto pierwszy maraton ma jeszcze przed sobą, to wielka porcja informacji o taktyce, motywacji, klimacie i nieprzewidywalności biegu maratońskiego. Świetny pomysł z zamieszczeniem międzyczasów i tętna na kolejnych kilometrach.
Dzięki Joycat, że chciałaś podzielić się z nami swymi wrażeniami.
Aha i jeszcze jedno.....jest mi bardzo miło, że zamieściłaś w swej relacji moje "wypociny". Tylko byłem zaskoczony,że umieściłaś je w rozdziale "Poezja" . Lepszym dla nich miejscem byłby rozdział "Rymowanki" .
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziêkujê za mi³e s³owa.
A co do poezji... uwa¿am, ¿e by³a rewelacyjna i nie mog³am pozwoliæ, aby zaginê³a w czelu¶ciach forum
Wczoraj na £osiowych my¶la³am du¿o o tym, jakie niesamowite rzeczy siê dziej± z tym naszym bieganiem. Wczoraj by³o nas ile? O¶mioro, dziewiêcioro..? Leszek, Ola, Kociemba, Pit, Slavko, Scarabeus, janek, Piotr (nowy), joycat... Chyba o nikim nie zapomnia³am? Ten biegacz, który zaczepi³ nas w zesz³ym tygodniu, ju¿ z nami dwa razy biega³. Ma na imiê Piotr i poka¿e siê pewnie ju¿ jutro na SBBP. Gdy biegniemy ca³± grup±, to wszyscy siê za nami ogl±daj±. Mam wra¿enie, ¿e nied³ugo do³±cz± do nas kolejne osoby biegaj±ce na codzieñ po WAT. Gdy wracamy z powrotem na stadion, stajemy przy naszym kultowym zielonym p³ocie i wszyscy jak na komendê zaczynaj± rozci±ganie od tej samej nogi, ha ha ha We wtorek odwiedzili nas na rowerze Pebe i Basia. W ¶rodê go¶cili¶my PAwla.
Jest fajnie
Jeszcze na temat poniedzia³kowego Biegu Konstytucji 3 Maja. Start jest o godz. 11:00 z ul. Lennona przy Ambasadzie Francji (ul. Piêkna). Koszulki SBBP obowi±zkowe!! Mogê Was pozapisywaæ do biegu i odebraæ numery - je¿eli kto¶ jest tym zainteresowany, to proszê o informacjê mailem. Potrzebne s± nastêpuj±ce dane: imiê, nazwisko, data urodzenia, i na wszelki wypadek adres. Slavko, Twojego maila ju¿ przeczyta³am, do¶lij mi tylko adres, OK? Je¿eli kto¶ siê bêdzie zapisywa³ osobi¶cie, to jako klub podajemy - zgodnie z ustaleniami sprzed Biegu Chomiczówki - SBBP.PL. Bardzo wa¿ne!!
Do zobaczenia jutro
(Edited by joycat at 12:44 pm on April 30, 2004)
A co do poezji... uwa¿am, ¿e by³a rewelacyjna i nie mog³am pozwoliæ, aby zaginê³a w czelu¶ciach forum
Wczoraj na £osiowych my¶la³am du¿o o tym, jakie niesamowite rzeczy siê dziej± z tym naszym bieganiem. Wczoraj by³o nas ile? O¶mioro, dziewiêcioro..? Leszek, Ola, Kociemba, Pit, Slavko, Scarabeus, janek, Piotr (nowy), joycat... Chyba o nikim nie zapomnia³am? Ten biegacz, który zaczepi³ nas w zesz³ym tygodniu, ju¿ z nami dwa razy biega³. Ma na imiê Piotr i poka¿e siê pewnie ju¿ jutro na SBBP. Gdy biegniemy ca³± grup±, to wszyscy siê za nami ogl±daj±. Mam wra¿enie, ¿e nied³ugo do³±cz± do nas kolejne osoby biegaj±ce na codzieñ po WAT. Gdy wracamy z powrotem na stadion, stajemy przy naszym kultowym zielonym p³ocie i wszyscy jak na komendê zaczynaj± rozci±ganie od tej samej nogi, ha ha ha We wtorek odwiedzili nas na rowerze Pebe i Basia. W ¶rodê go¶cili¶my PAwla.
Jest fajnie
Jeszcze na temat poniedzia³kowego Biegu Konstytucji 3 Maja. Start jest o godz. 11:00 z ul. Lennona przy Ambasadzie Francji (ul. Piêkna). Koszulki SBBP obowi±zkowe!! Mogê Was pozapisywaæ do biegu i odebraæ numery - je¿eli kto¶ jest tym zainteresowany, to proszê o informacjê mailem. Potrzebne s± nastêpuj±ce dane: imiê, nazwisko, data urodzenia, i na wszelki wypadek adres. Slavko, Twojego maila ju¿ przeczyta³am, do¶lij mi tylko adres, OK? Je¿eli kto¶ siê bêdzie zapisywa³ osobi¶cie, to jako klub podajemy - zgodnie z ustaleniami sprzed Biegu Chomiczówki - SBBP.PL. Bardzo wa¿ne!!
Do zobaczenia jutro
(Edited by joycat at 12:44 pm on April 30, 2004)
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Życzę wszystkim udanego startu w Biegu Konstytucji.
Ja niestety nie będę z wami biega l, ale trzymam za was kciuki. Jestem na zesłaniu na polskiej Syberi (Podlasie), ale tu też da się biegać . Dzisiaj wybrałem się na wycieczkę biegową i okazało się, że biegłem po trasie maratonu Podlaskiego. Jutro będę przecierał szlaki Puszczy Knyszyńskiej a pojutrze polował na żubry w Puszczy Białowieskiej. Jak coś upoluję to pokażę zdjęcia
Ja niestety nie będę z wami biega l, ale trzymam za was kciuki. Jestem na zesłaniu na polskiej Syberi (Podlasie), ale tu też da się biegać . Dzisiaj wybrałem się na wycieczkę biegową i okazało się, że biegłem po trasie maratonu Podlaskiego. Jutro będę przecierał szlaki Puszczy Knyszyńskiej a pojutrze polował na żubry w Puszczy Białowieskiej. Jak coś upoluję to pokażę zdjęcia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja myślę, że to już najwyższy czas upolować małego Madaszka... A zdjęcia chętnie pooglądamy...za 9 miesięcyQuote: from madach on 1:59 pm on April 30, 2004
Jak coś upoluję to pokażę zdjęcia
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam dzisiaj jaki¶ dzieñ na wspominki. Chodzê sobie po stronie SBBP. Przed chwil± przypomnia³am sobie nasz± urodzinow± piosenkê autorstwa i w wykonaniu FREDZIA i teraz nó¿ka mi sama chodzi.
FREDZIU, a gdzie siê podzia³a piosenka bo¿onarodzeniowa? Co to za cenzura??
FREDZIU, a gdzie siê podzia³a piosenka bo¿onarodzeniowa? Co to za cenzura??
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
MacGor domagała się jej usunięcia. Ale chyba ją wstawię bo powoli chyba jej przechodzi niechęć do tej piosenki.
No i dzięki za pochwały
No i dzięki za pochwały
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
MacGor proszę zgódź się na przywrócenie piosenki!
Jest ekstra! Znajomi którzy słuchali naprawdę podziwiali wykonanie.
Jest ekstra! Znajomi którzy słuchali naprawdę podziwiali wykonanie.
biec goniąc marzenia
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Właśnie przeczytałem relację joy. Super. Dzięki Joy za rady dla wszystkich, którzy mają maraton w planach.
Tworzycie z Kociembą niezły duet biegowo-literacki.
Tworzycie z Kociembą niezły duet biegowo-literacki.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
-
- Zaprawiony W Bojach
Witam wszystkich w Unii Europejskiej... i witam dzisiejszych uczestników SBBP, niestety nie mogłem uczestniczyć z powodów wyjazdów weekendowych ale duchem będę z Wami.
Madach..... czyżby jakaś popijawa się szykowała????
Madach..... czyżby jakaś popijawa się szykowała????
Ibex