Ból dużego palca u nogi
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moja znajoma ma nietypowy problem szczerze mówiąc nie wiem co mam jej doradzić skierowalem ja do lekarza sportowego , ale może ktoś z was borykal się z podobna dolegliwoscia i może mi powiedzieć coś bliżej na ten temat. Otwiz boli ja duży palec u nogi tylko w jednej stopie cieżko jest jej nim ruszać i dotego jest spuchniety opuchlizna utrzymuje się Juz prawie tydzień ( pytałem kilka razy czy się w coś nie udezyla mówiła ze nie) czyli podejrzewam ze jest to spowodowane bieganiem. Nie biega wiele koło 25 km tyg w butach lunargleid 2 ma nadwagę i biega na palcach mówiłem jej aby spróbowała biegać z piety aby odciążyć choć na trochę przednia cześć stopy ale nie wiele to pomaga , jesli ktoś miał podobny problem niech napisze co to było z góry dzięki
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli jest spuchnięty, zaczerwieniony i gorący, to może być to dna moczanowa, albo, ze sposobu w jaki biega, zapalenie stawu. Wizyta u lekarza.
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
-
- Wyga
Bardzo dużo chodzę bo nie trawię komunikacji miejskiej (każdy ma swoje małe dziwactwa
) i zdarzało mi się, że bolały mnie paluchy przy nasadzie i czasem nawet lekko puchły. Pomogło bardziej staranne dobieranie butów "do chodzenia".

- lejek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:18
Cześć,
Niech Koleżanka wymoczy stopy w solance i tydzień nie biega. Może pomoże
Ja miałem to samo jak zacząłem biegać... Po tygodniu i lekkim odpuszczeniu biegania--> przestało boleć!
Pozdro,
Lejek
Niech Koleżanka wymoczy stopy w solance i tydzień nie biega. Może pomoże

Ja miałem to samo jak zacząłem biegać... Po tygodniu i lekkim odpuszczeniu biegania--> przestało boleć!
Pozdro,
Lejek