Ja nigdy takiej osoby nie spotkałem. Ale nie ma sensu się kłócić, skoro widziałeś to widziałeś.
pozdro
1000m Trening prosze o pomoc.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ten temat to wzór na to jak nie powinno się odpowiadać. Napisał ktoś tu jakiegoś sensownego posta na temat?
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
-
- Dyskutant
ok, twoje gabaryty już znamy (moim zdaniem są ok), teraz jeszcze napisałbyś coś o dotychczasowej przygodzie z bieganiem? biegasz coś w ogóle? jeśli tak, to ile razy w tygodzniu itd.
Jeśli napiszesz coś na ten temat to będzie łatwiej napisać komukolwiek jakiś zarys planu...
Jeśli napiszesz coś na ten temat to będzie łatwiej napisać komukolwiek jakiś zarys planu...
-
- Rozgrzewający Się
aktualnie jeszcze nie wystartowałem z bieganiem ponieważ zaczołem od nowa z siłownią i mam dość duże zakwasy i myślę zacząć biegać tak ok do 2 tyg a wcześniej to tylko jakieś truchtanie po 2 - 3 km dzienne tak z 2-3 razy w tygodniu z 1,5 miesiąca.
-
- Dyskutant
OK, to na początek proponowałbym pobiegać minimum 3 - 4 razy w tygodniu po co najmniej 20' oczywiście przed biegiem - rozgrzewka i po biegu rozciąganie.
Stopniowo w miarę możliwości wydłużaj dystans, aż dojdziesz do około 1h biegu ciągłego (jakieś 10km).
Stopniowo w miarę możliwości wydłużaj dystans, aż dojdziesz do około 1h biegu ciągłego (jakieś 10km).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ty dopiero planujesz bieganie i chcesz zeby tobie plany pisano? Ciekawe podejscie do zycia...
Plan:
3-4 x bieganie w tygodniu po 3-4-5km. Postaraj sie zwiekszac kilometraz az bedziesz mogl spokojnie pobiec 10km. 1x w tygodniu 2km lekko i 3-4-5 razy szybko przez 100-200m. Typowy plan dla poczatkujacych. google ist your friend.
Rolli
Plan:
3-4 x bieganie w tygodniu po 3-4-5km. Postaraj sie zwiekszac kilometraz az bedziesz mogl spokojnie pobiec 10km. 1x w tygodniu 2km lekko i 3-4-5 razy szybko przez 100-200m. Typowy plan dla poczatkujacych. google ist your friend.
Rolli