buty dla ciężkiego
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56:19
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, biegam od kilkunastu tygodni. Na początku kupiłem sobie kalenije ekiden50( tanie i myślałem, że na początek będzie oki) ale teraz po kilkunastu tyg mam ból stopy w okolicach achillesa. Więc nie jest miło. Podczas biegu jak się rozgrzeje jest oki ale o poranku czasami daje o sobie znać. Mam nadzieję że to przez buty...
dlatego
Mam pytanko, ćzy moglibyście polecić mi buty dla mni waga 98 kg i noga lekki pronator. kasa to 300zł.
dlatego
Mam pytanko, ćzy moglibyście polecić mi buty dla mni waga 98 kg i noga lekki pronator. kasa to 300zł.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
dzięki, jest to jakaś propozycja, niestety nie czekając dokonałem zakupu, buty joma jakieś tam, ogólnie znowu dałem ciała, pierwszy trening i wróciłem do starych butów. W sklepach z butami to za wiele się nie dowiesz...profesjonalna obsługa do wyciągania kasy z portfela...
Na szczęście nie wydałem za wiele ...
Na szczęście nie wydałem za wiele ...
-
- Rozgrzewający Się
no i po kilku dniach mogę napisać coś więcej, a no moje bytu joma nie sprawdziły się, biegałem w nich kilka razu i masakra, nabawiłem się kontuzji zapalenie mieśni w prawej stopie i tydzień przerwy. teraz skorzystałem z podpowiedzi kolegi, i już z utęsknieniem czekam kiedy będę mógł te nike sprawdzić... na razie wydaje się że wszystko jest 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
nike structure triax powiadacie... hmmm chyba dam sie namowic 

- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Ja mam nike lunarglide 2 i uważam ,że trudno o wygodniejsze(jeśli ktoś lubi miekkie)buty. Co prawda dopiero je rozgrzewam,więc nie moge dać za nie głowy,ale wydaje mi się ,że mogę je śmiało polecić. Dość drogie,ale lepiej poczekać, dozbierać i naprawdę być zadowolonym:)!
Run Forrest, RUN!!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
no kupilem nike structure triax za 55£; mieciutkie i bardzo wygodne, po pierwszym tescie stwierdzam ze inwestycja oplacila sie