Domyślam się że pewne mięśnie są słabsze, brak stabilizacji itp. Kiedyś grałem sporo w nogę i jako lewonożny moja "lewa" jest silniejsza
Czy nie chodzi aby o wzmocnienie "czwóreczki" która stabilizuje trochę kolano.
Ma ktoś jakieś pomysły?

dymas
spróbuj, póki jest ciepło.udało mi się namówić Andrzeja, (biegacza który raz kiedyś zabrał się z niedzielną drużyną) na 1,5km biegu na bosaka.
narzekał na skurcze w stopie - ewidentnie źle się ustawiała.
bez papci było ok. - i, co ważniejsze spodobało mu się.
dymas pisze:![]()
no to szukaj go mięśnia w polu, ać zdjęciami mnie nie podjudzaj, bo już ni cholery siły/czasu na sensowny trening na panelu.coś mi jednak mówi, że przyczyna tkwi w słabszym mięśniu a którym to jeszcze nie wiem
kulawy psie czytałem gdzieś kiedyś ze się wspinaszco powiesz na http://picasaweb.google.com/matek11 kilka foczaczy ze wspinu
Mam pomysł-po to lekarze studiują 6 lat , żeby rozwiązywać takie zgryzotydymas pisze:Biegając ostatnio zauważyłem że prawa stopa po odbiciu, w fazie przeniesienia jej do przodu dziwnie odchyla się na prawo i lewo. Jest jakaś taka "luźna" niestabilna aczkolwiek w momencie postawienia jej na podłożu jest już ułożona prawidłowo.
Domyślam się że pewne mięśnie są słabsze, brak stabilizacji itp. Kiedyś grałem sporo w nogę i jako lewonożny moja "lewa" jest silniejsza
Czy nie chodzi aby o wzmocnienie "czwóreczki" która stabilizuje trochę kolano.
Ma ktoś jakieś pomysły?
dymas
interwały służą do innych rzeczyaktyna pisze:bo podobnież interwały biega się między innymi po to by ten krok wydłużyć. A ty go sobie skracasz. To jakby...hmm...regres sobie robisz