GG Â - Grupa Górnośląska 2004
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo ciekawy bieg dookoła zbiornika wodnego.Trasa bardzo fajna asfaltowo-leśna,pogoda do tej pory upalna:) z wyjątkiem zeszłego roku gdy przeszła burza.W sumie bardzo ciekawa impreza. Gdy tylko jestem na miejscu zawsze tam startuje.
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ulka -wyjeżdżam w czwartek, na cały lipiec, więc chcę Cię prosić o sms z info, jak Ci poszło w Imielinie, dobra? Będę trzymać kciuki, bo to w końcu Twój debiut na tak dłuuugim dystansie. Jeśli będzie ciepło to weź ze sobą picie na drogę (na pasku), bo może Ci go brakować (są chyba 1-2 punkty z wodą (nie licząc zalewu) -za mało!!!). Jak noga??? Kup sobie Reparil w żelu i smaruj, jeśli nie jest b.źle -to pomaga. I rób duuuużo gimnastyki.
14.sierpnia będzie bieg na 11km w Mikołowie -zapraszam!!!
Może i Ty Foma odwiedzisz moje strony?
14.sierpnia będzie bieg na 11km w Mikołowie -zapraszam!!!
Może i Ty Foma odwiedzisz moje strony?
Matka, żona i biegaczka
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
MacGor, miłego wypoczynku i udanych startów
Informacje odnośnie biegu prześlę oczywiście.
Z nogą coraz lepiej, dzieki. Pobiegnę w Imielinie nawet jak jeszcze będzie bolała, albo ja ją, albo ona mnie
Mikołów mam w planach startowych
Informacje odnośnie biegu prześlę oczywiście.
Z nogą coraz lepiej, dzieki. Pobiegnę w Imielinie nawet jak jeszcze będzie bolała, albo ja ją, albo ona mnie
Mikołów mam w planach startowych
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- lukaszj
- Wyga
MacGor - o punkty z woda w Imielinie przynajmniej w tamtym roku nie trzeba było się martwić, było ich chyba z 6, ulewy licząc .Quote: from to ja MacGor on 9:34 am on June 29, 2004
. ... Jeśli będzie ciepło to weź ze sobą picie na drogę (na pasku), bo może Ci go brakować (są chyba 1-2 punkty z wodą (nie licząc zalewu) -za mało!!!).
A tak przede wszystkim to Witam po przerwie, mało ostatnio siedziałem przy internecie i zanim przebiłem się teraz przez wszystkie wątki trochę mineło. Mam nadzieje że teraz będe miał więcej czasu na pisanie na forum.
Pozdrawiam GG i cała resztę !
łukasz
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Łukasz -witaj po latach. Widzę, że nie przerzuciłeś się jeszcze na biegajznimi.pl.
Ja startowałam w Imielinie 1999-2001r i pewnie się pozmianiała sprawa picia na lepsze. Wszystkim życzę powodzenia!
Ja startowałam w Imielinie 1999-2001r i pewnie się pozmianiała sprawa picia na lepsze. Wszystkim życzę powodzenia!
Matka, żona i biegaczka
- lukaszj
- Wyga
MacGor jeśli chodzi o przerzucanie się na biegajznami to czasami coś tam napisze, nie jestem ortodoksyjny co do forum . Na razie biegajznami się fajnie rozwija i gdyby na bieganie.pl zgasło światło będzie przynajmniej forum gdzie można pogadać. Trochę jestem zniesmaczony dyskusją w melanżu na temat przenosin i atakami na adamma, dobrze że nie trzeba lojalek podpisywać i można pisać na obu.Quote: from to ja MacGor on 9:33 pm on June 29, 2004
Łukasz -witaj po latach. Widzę, że nie przerzuciłeś się jeszcze na biegajznimi.pl.
A tak btw to niby to biegajznimi to taka literówka
łukasz
- lukaszj
- Wyga
Lecho w Imielinie niestety w tym roku nie będe - mam za mało nabieganych kilometrów w sezonie, zresztą cały plan startów się posypał i tylko jeszcze pozostaje nadzieja że w Jaworznie uda mi się wystartować.
W WPKIW podobno rusza kolejna edycja "Biegaj w Parku" - nie mam jeszcze bliższych informacji co i jak, a na razie w soboty nie ma mnie w Katowicach. Jak dowiem się coś więcej to dam znać.
Pozdrawiam
W WPKIW podobno rusza kolejna edycja "Biegaj w Parku" - nie mam jeszcze bliższych informacji co i jak, a na razie w soboty nie ma mnie w Katowicach. Jak dowiem się coś więcej to dam znać.
Pozdrawiam
łukasz