Zegarek do biegania dla początkującego

matekm
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,

poszukuje taniego, ale dobre zegarka do biegania dla początkującego;) Zależy mi na tym, żeby miał możliwość ustawienia 2 interwałów, mógł mierzyć czas powyżej 60 minut oraz miał możliwość zapisania 10 międzyczasów. Na chwilę obecną inne funkcje nie są mi (raczej) potrzebne.

Jestem w stanie wydać na niego około maksymalnie 120 złotych. Czy ktoś bardziej w temacie mógłby coś zaproponować/poradzić? Coś co sprawdza się podczas biegu (mój ostatni stoper no-name miał dziwną przypadłość wyłączania mierzenia czasu podczas biegu;))

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc
PKO
Irek-Wwa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

obejrzyj sobie na allegro zegarki z serii timex ironman - powinno się udać znaleźć coś w okolicach 120zł
Obrazek
Awatar użytkownika
Magus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Potwierdzam - Ironamny sa swietne nie tylko dla poczatkujacego :) Ja swojego kupilem za bodajze 100zl i jest nie do zdarcia. Biegalem, plywalem, nosze tez na codzien bo bardzo wygodny i funkcjonalny. Moj lapie 30 miedzyczasow i moim zdaniem poczatkujacemu wystarczy.

Jedynym minusem w tej grupie cenowej moze byc brak 2-giego timera, ale tez mozna sobie poradzic odpowiednimi ustawieniami :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ