Leginsy

runmord
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja proponuję zainwestować w leginsy jakiejś renomowanej firmy. Sam mam new balance i nie miałem z nimi żadnego problemu (pranie w pralce itp.) sprawdź ich stronę może znajdziesz coś dla siebie. Na stronie jest też możliwość zakupu, jeśli nie chce Ci się latać po sklepach.
Miłych biegów.
PKO
asdf123
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Chce kupić pierwsze leginsy, przejde sie pod Decatlonie jutro i zobacze te za 60zł myślicie że będą dobre na jesień/zime?
Biegam obecnie w takich nylonowych dresach z Championa, przylegających ale nie obcisłych i musze powiedzieć że troche wieje czasami :)
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

ja też sobie kupiłem te z Decathlona za 60zl i sie zobaczy jak będzie zimą, kupiłem tez i teraz śmigam w 3/4 za ok. 50zl i nic nie przewiewa, wręcz ciepełko w porównaniu do spodenek w których biegałem, także jestem dobrej myśli bo przymierzałem te na zimę i naprawdę mocno obciskają i są dość grube ;)
Awatar użytkownika
luckie
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57:50

Nieprzeczytany post

Ja kupilem leginsy, zreszta podobnie jak zimowa kurtke, opaske i rekawiczki w Aldim w Niemczech. Firma Crane Sport.
Ciuchy sa termoaktywne, byly o niebo tansze niz markowe i sprawuja sie od 2 lat absolutnie bez problemu. Nic sie nie rozciaga, leginsy nie sa ocieplane – co prawda na wielkim mrozie nie biegam (ze wzgledu na gardło) ale tak do -3 jest wygodnie i cieplo.

Jezeli ktos biega amatorsko i nie ma cisnienia by na kazdej szmatce miec rozpoznawalne logo, to z pelnym przekonaniem polecam ubrania do biegania z Aldiego.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja to samo mogę powiedzieć o ciuchach Tchibo i z Lidla - dają dobrze radę.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
lukizpaska
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:53
Życiówka w maratonie: 4:25:xx

Nieprzeczytany post

asdf123 pisze:Chce kupić pierwsze leginsy, przejde sie pod Decatlonie jutro i zobacze te za 60zł myślicie że będą dobre na jesień/zime?
Biegam obecnie w takich nylonowych dresach z Championa, przylegających ale nie obcisłych i musze powiedzieć że troche wieje czasami :)
asdf123 - ja ma od ok. 2 lat leginsy z decathlonu. Wtedy tez byly to ciuchy w rozsądnej cenie. Biegam w nich od jesieni do wiosny. Są nieocieplane ale samo przyleganie powoduje, że do -10 są wystarczające. Poniżej -10 nie biegałem ale wtedy zimno jest przede wszytskimw płuc ai stopy więc o marznących udach nawet nie pomyslisz :).

Krótko mówiąc - szczerze polecam leginsy Kalenji - wydawanie kasy na NB czy inne amerykańsko/japońsko/niemieckie rzeczy z górnej półeczki jest raczej bez sensu. Przynajmniej dla wszystkich biegających amatorsko.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ