Nowa książka o bieganiu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wydawnictwo StoBieg proponuje nową pozycję na biegowym rynku księgarskim "Ukończyć maraton cz.1 Debiut".
Autor - Dariusz Sidor - w sposób jasny, przystępny i z humorem wprowadza nowicjusza w tajniki biegu aż do ukoronowania wysiłków i ukończeniu maratonu.
Książka polecana zarówno początkującym amatorom jak i wytrawnym biegaczom.
Zapraszam wszystkich do zakupu.
Stron 168, A5, 25 zł (wydawca opłaca przesyłkę)
Zamówienia:
stobieg@wp.pl
Autor - Dariusz Sidor - w sposób jasny, przystępny i z humorem wprowadza nowicjusza w tajniki biegu aż do ukoronowania wysiłków i ukończeniu maratonu.
Książka polecana zarówno początkującym amatorom jak i wytrawnym biegaczom.
Zapraszam wszystkich do zakupu.
Stron 168, A5, 25 zł (wydawca opłaca przesyłkę)
Zamówienia:
stobieg@wp.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Tak to byłam ja i uprzejmie informuję, że zamówiony przez Ciebie egzemplarz został wysłany przesyłką priorytetową we wtorek, tak aby zdążył na umówiony czas w umówione miejsce. Mam nadzieję, że się tak stanie
Pozdrawiam - Kasia
Pozdrawiam - Kasia
-
- Wyga
- Kontakt:
Witam!
Mam nadzieję, że zamówione książki docierają do Was sukcesywnie i że są ciekawą lekturą. Niezdecydowanym czy ją nabyć, czy nie polecam lekturę starego tematu w melanżu: ciekawe strony w internecie str 2,3. Tam kilka opinii o stronie internetowej autora Debiutu.
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 1&start=10
Mam nadzieję, że zamówione książki docierają do Was sukcesywnie i że są ciekawą lekturą. Niezdecydowanym czy ją nabyć, czy nie polecam lekturę starego tematu w melanżu: ciekawe strony w internecie str 2,3. Tam kilka opinii o stronie internetowej autora Debiutu.
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 1&start=10
-
- Zaprawiony W Bojach
kaziu, ksiazke dostalem juz tydzien temu. Poniewaz jednak odalem sie ostatnio bieganiu tak bardzo, iz nie mam czasu nawet na komputer, nie mialem okazji podziekowac.
Przeczytam pewnie na poczatku maja i wtedz napisze krotka recenzje.
kledzik
Przeczytam pewnie na poczatku maja i wtedz napisze krotka recenzje.
kledzik
- gato
- Zaprawiony W Bojach
Też dostałem, czyta się wartko, przy okazji trenując przeponę (nie mogę się powstrzymać od śmiechu na głos, hahahahahahaha).
Kiedy będzie druga część?
z wielkanocnym pozdrowieniem (jaja + kurczaki + woda)
Kiedy będzie druga część?
z wielkanocnym pozdrowieniem (jaja + kurczaki + woda)
gato
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
-
- Wyga
- Kontakt:
Kochani!
Wiadomości od Was to miód na moją skołataną duszę. Zdradzę Wam, że łatwiej być biegaczem niż wydawcą, ale cieszę się że książka Wam się podoba bo w końcu o to chodzi
Zdradzę Wam w sekrecie, że jestem królikiem doświadczalnym i w niedzielę we Wrocławiu przede mną maratoński DEBIUT. Mam nadzieję, że trema debiutanta i pogoda mnie nie zjedzą. Trzymajcie więc kciuki.
Pozdrawiam - Kasia
Aha druga część już na ukończeniu
Wiadomości od Was to miód na moją skołataną duszę. Zdradzę Wam, że łatwiej być biegaczem niż wydawcą, ale cieszę się że książka Wam się podoba bo w końcu o to chodzi
Zdradzę Wam w sekrecie, że jestem królikiem doświadczalnym i w niedzielę we Wrocławiu przede mną maratoński DEBIUT. Mam nadzieję, że trema debiutanta i pogoda mnie nie zjedzą. Trzymajcie więc kciuki.
Pozdrawiam - Kasia
Aha druga część już na ukończeniu