Szybka pomoc brakuje wytrzymałości !!!!!!!!!!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
piotrek92
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To jakiś mityng. Nie wiem czemu we wtorek, może to jakiś szkolny start, ale skoro się zastanawiał nad zającem, to raczej mityng. I tak pewnie tu nie napisze wyniku, grunt że bloga prowadzi, a jak nie to i tak w tabelach pzla bym znalazł :bum:
"A co zdobyte nigdy nie będzie szczytem." - PFK
100 - 12.11 (2011)
400- 53.78 (2011)
600- 1.26.72 (2010)
800- 1.59.36 (2010)
1000- 2.43.4 R (2011)
1500- 4.18.18 (2009)
2000- 6.05.00 (2009)
PKO
Awatar użytkownika
huberts
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jutro są tzw. Mitingi Początku Roku Szkolnego.
Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.

KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:

GG: 4373383
TEL: 697110266
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:32

Nieprzeczytany post

szy pisze:normalnie się wciągnąłem :) ten testowy bieg to jutro?
Emocje rosną z każda linijką :oczko:
Obrazek
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak widać część dyskutantów z tego wątku chce wykazać swoją wyższość nad rozchwianym emocjonalnie piętnastolatkiem.
Szkoda że jakoś nie zauważają głupot które sami wypisują.
Jak dla mnie Buki15 nie jest w niczym gorszy od kolegi spid3ra który wypisuje bzdury o " napełnianiu tłuszczem " czy od szanownego "redaktora naczelnego" który ośmiesza się wypisując głupoty na forum i w tzw. artykułach...
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

maneater1 pisze:Jak widać część dyskutantów z tego wątku chce wykazać swoją wyższość nad rozchwianym emocjonalnie piętnastolatkiem.
Buki15 dosyć specyficznie się zaprezentował an tym forum, ale chyba każda rozsądna osoba bierze poprawkę na jego wiek
Obstawiam, że 30-latek z podobną postawą mógłby skończyć zupełnie zignorowany albo zbanowany

Myślę, że zainteresowanie jego startem jest ze strony wszystkich naprawdę życzliwe, najwyżej z lekkim przymrużeniem oka :hej:

maneater1 pisze: Jak dla mnie Buki15 nie jest w niczym gorszy od kolegi spid3ra który wypisuje bzdury o " napełnianiu tłuszczem " czy od szanownego "redaktora naczelnego" który ośmiesza się wypisując głupoty na forum i w tzw. artykułach...
I po co osobiste wycieczki? Jak masz merytoryczne zastrzeżenia do konkretnych wypowiedzi poszczególnych dyskutantów, to je wygłoś w odpowiedzi na nie lub choćby w komentarzach pod "tzw. artykułami".
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maneater1 pisze:Jak widać część dyskutantów z tego wątku chce wykazać swoją wyższość nad rozchwianym emocjonalnie piętnastolatkiem.
Jak dla mnie Buki15 nie jest w niczym gorszy od kolegi spid3ra który wypisuje bzdury o " napełnianiu tłuszczem " czy od szanownego "redaktora naczelnego" który ośmiesza się wypisując głupoty na forum i w tzw. artykułach...
Czy ty potrafisz wytrzymać jeden dzień bez osobistych wycieczek i zrzędzenia?
gdy się w twoim profilu przegląda twoje posty, to naprawdę trudno jest tam znaleźć cokolwiek kreatywnego i pomocnego. zero pomocy, tylko dogryzanie i jątrzenie. A jeśli już wyjątkowo nie marudzisz to twój post świadczy o nieprzeczytaniu ze zrozumieniem tematu i jest porostu nietrafiony.
Obrazek
gajes92
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

moglibyscie podac info do jego bloga? kiedys wchodzilem chyba ale nie wiem gdzie to jest :/

TRZYMAJMY KCIUKI! :bum:

a co bedzie jak oszuka nas?:< bedzie chcial trzymac sie grupy na 2.00 i spuchnie na 600m i zejdzie? a napisze nam ze byl zajacem? :taktak: :hej:
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Marek81 : Twój post to prawie 100% kopia tekstów admina. A może jesteś jego kolejnym klonem ???
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maneater1 pisze:Marek81 : Twój post to prawie 100% kopia tekstów admina. A może jesteś jego kolejnym klonem ???
Hmm.. może jestem forumowym botem? wykrywam wrogów publicznych admina i banuje?

ps. znów nie odniosłeś się do meritum tylko urządzasz sobie wycieczki
Obrazek
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marek81 pisze:
maneater1 pisze:Marek81 : Twój post to prawie 100% kopia tekstów admina. A może jesteś jego kolejnym klonem ???

marek81 pisze:

No dobrze to odniosę się do meritum jeżeli tak bardzo ci na tym zależy.

Po pierwsze jeżeli chodzi ci o to co dzieje się w tym wątku w niezwykle poważnym dziale "trening" to pewnie większość z was jest z siebie dumna że tak dowala piętnastolatkowi.To przecież łatwe i ryzyko skompromitowania się własną niewiedzą niewielkie.
Jak napisał w swoim poście kolega szy gdyby taki wątek założył trzydziestolatek to pewnie zostałby zbanowany albo zignorowany. Coś w tym chyba jest, prawda ?

Jeżeli zaś chodzi ci o własną wypowiedź dotyczącą moich postów, to nie zamierzam wdawać się z Tobą w dyskusję ani udowadniać że jest inaczej. Po pierwsze twoja opinia na temat moich postów totalnie mnie nie interesuje. Po drugie nie zamierzam być adwokatem we własnej sprawie i pozostawiam każdemu użytkownikowi tego forum prawo do wyrobienia sobie własnej opinii na ten temat.

To wszystko kolego marek81
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Maneater - wcale nie odniosłeś się do meritum - nie wskazałeś konkretnych wypowiedzi konkretnych dyskutantów wraz z komentarzem wykazującym ich brak słuszności. Zamiast tego zaserwowałeś obraźliwy tekst o "dowalaniu" piętnastolatkowi.

Potrafiłbyś napisać posty, w których nie rezygnując z krytyki innych, formułując ją tylko w postać argumentów, nikogo byś nie obrażał?
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Maneater - wcale nie odniosłeś się do meritum - nie wskazałeś konkretnych wypowiedzi konkretnych dyskutantów wraz z komentarzem wykazującym ich brak słuszności. Zamiast tego zaserwowałeś obraźliwy tekst o "dowalaniu" piętnastolatkowi.

Potrafiłbyś napisać posty, w których nie rezygnując z krytyki innych, formułując ją tylko w postać argumentów, nikogo byś nie obrażał?
Jak rozumiem kilka słów prawdy uważasz za obraźliwe. No cóż, twoja sprawa.
W ramach argumentów potwierdzających moje wcześniejsze słowa zamieszczam fragment "mądrości "kolegi spid3ra :
"a może jeszcze nawadnianie się i wypełnianie się glikogenem przed maratonem, może pomóc
ale jeszcze lepiej powinno pomóc wypełnianiem się tłuszczem [ale na treningu zacząć, aby na maratonie nie było problemów]
biegnąc aby dobiec to już łatwiej, wtedy można biec wolno jak się nam podoba
ale biegnąc na czas, to już trzeba wiedzieć i o ile wolniej biec pierwszą część aby móc w miarę sił nadrobić w drugiej części
to kwestia wytrenowania, aby nie było dryfu tętna, jak nie tym razem, to następnym razem powinno być lepiej"

Gdybyś miał problem z odnalezieniem najbardziej zabawnego fragmentu to podpowiadam że to ten z "wypełnianiem się tłuszczem".
Co do kolegi admina to nie mam czasu na wyszukiwanie " the best of ". Jest tego mnóstwo...
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kolega spid3r funkcjonuje we własnym świecie i wolę Go tam zostawić :hej:
Słów prawdy nie uważam za obraźliwe, obiekcje zgłaszałem co do formy.

Fragmentu z tłuszczem jakoś nie mogę znaleźć... Ale wierzę na słowo, że jest mocny :hahaha:

Ja nie uważam, by dyskutanci się jakoś specjalnie wyżywali na Bukim. Znam wielu 15latków i wiem, że większość potrafi się posługiwać rozumem oraz ojczystym językiem. Może Buki stał w kolejce po szybkie nogi? Na odpowiedź razem z innymi czekam i wyglądam wyniku z dzisiejszego biegu.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gajes92 pisze:moglibyscie podac info do jego bloga? kiedys wchodzilem chyba ale nie wiem gdzie to jest :/

TRZYMAJMY KCIUKI! :bum:

a co bedzie jak oszuka nas?:< bedzie chcial trzymac sie grupy na 2.00 i spuchnie na 600m i zejdzie? a napisze nam ze byl zajacem? :taktak: :hej:
Strona już działa :oczko:
http://buki15.ludziesportu.pl/
wedle sondy wynik będzie nastepujacy:
2:05 72.06 %
2:03 11.76 %
2:01 (Rekord Życiowy) 7.35 %
1:59 5.88 %
1:57 0.00 %
1:55 (Cel sezonu 2010) 0.00 %
ciekawe jak to się potoczy :oczko:
Obrazek
New Balance but biegowy