Gdybym był początkującym nie zastanawiałbym się, ale jestem przecież po całym sezonie kolarskim i mam wypracowaną dużą wytrzymałość (choć nie biegową).
Jak myślicie ? czy 2 krótkie treningi dziennie raz czy 2 w tygodniu mają sens ?
pewnie, że mająPantani91 pisze: Jak myślicie ? czy 2 krótkie treningi dziennie raz czy 2 w tygodniu mają sens ?
by ktos ci madrze podpowiedział musis zcoś więceć powiedzieć o swej kolarskiej karierze czy jestęs junior mlodszy czy junior, bo domyślam się ze jezdzisz w klubie. Powiedz cos więcej o swym kolarstwie o kolarskich celach i kolarsdkich dobrych i złych cechach.Pantani91 pisze:hej właśnie kończę sezon kolarski i mam zamiar szybko wrócić do biegania. Mój rok od 3 lat wygląda tak, że od lutego mam sezon kolarski a od połowy września zaczynam biegać przełaje i i 3/5/10. Mimo sporego progresu co roku to zawsze mam problem z przestawieniem się z biegania na rower... teraz myślę czy nie spróbować 2 treningów biegowych dziennie żeby jak najszybciej przypomnieć sobie jak się biega![]()
Gdybym był początkującym nie zastanawiałbym się, ale jestem przecież po całym sezonie kolarskim i mam wypracowaną dużą wytrzymałość (choć nie biegową).
Jak myślicie ? czy 2 krótkie treningi dziennie raz czy 2 w tygodniu mają sens ?