Wołomin

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Sorry, zajęty, za późno się zorientowałem żeby się na rano umówić.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mariusz_kb-rebus.pl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich biegaczy z Wołomina!
Gdybyście kiedyś szukali możliwości pobiegania w Wołominie z kimś - zapraszam na wspólne treningi z Klubem Biegacza Rebus.
Nasz Klub zrzesza między innymi zapaleńców biegania właśnie z naszego miasta. Aktualnie w naszym klubie biega 16 zawodników, w tym 4 z Wołomina i 2 z Radzymina (byłych Wołominiaków). Gdybyście byli zainteresowani działalnością naszego klubu, przystąpieniem do niego lub wspólnymi treningami - zapraszam do odwiedzenia naszej strony (kb-rebus.pl).
Pozdrawiam,
Mariusz
michal89
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć :)

Mam pytanie do biegających w Wołominie i okolicach, a zwłaszcza tych, którzy preferują okolice rezerwatu Grabicz, cmentarza, ulicy Granicznej i przylegającego do niej lasu.

Czy macie obczajone jakieś fajne miejsce na podbiegi? Bo teren miejscami jest lekko pofałdowany, ale żadnej konkretnej, dłuższej górki nie uświadczyłem...
mcube
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3.08

Nieprzeczytany post

michal89 pisze:Cześć :)

Mam pytanie do biegających w Wołominie i okolicach, a zwłaszcza tych, którzy preferują okolice rezerwatu Grabicz, cmentarza, ulicy Granicznej i przylegającego do niej lasu.

Czy macie obczajone jakieś fajne miejsce na podbiegi? Bo teren miejscami jest lekko pofałdowany, ale żadnej konkretnej, dłuższej górki nie uświadczyłem...
Czołem,
Super górka do podbiegów to ul Lipowa od Orzechowej w kierunku Radzymińskiej , asfalt trochę dziurawy ale wystarczy.
W tej samej okolicy są też piaszczyste wydmy do krossów . Wyższe wydmy ( dłuższe podbiegi ) to poligon - też super.
Droga czołgowa na poligonie to w sumie pewnie kilkaset metrów w górę i w dół a zabawa zupełnie wyjątkowa.
Pozdrowienia M
Obrazek
michal89
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki, Lipowa do sprawdzenia w najbliższym czasie :)
Anja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

michal89 pisze:Dzięki, Lipowa do sprawdzenia w najbliższym czasie :)
Lipową biegowo wypróbowałam wczoraj. Również polecam! :-)

Biegające kobietki z Wołomina i okolic zapraszam na spotkana biegowe w każdą środę o 19.00 przy basenie w Wołominie :-)

Zapraszam również do grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1514284605470739/ :-)
ODPOWIEDZ