Wołomin
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sorry, zajęty, za późno się zorientowałem żeby się na rano umówić.
- mariusz_kb-rebus.pl
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam wszystkich biegaczy z Wołomina!
Gdybyście kiedyś szukali możliwości pobiegania w Wołominie z kimś - zapraszam na wspólne treningi z Klubem Biegacza Rebus.
Nasz Klub zrzesza między innymi zapaleńców biegania właśnie z naszego miasta. Aktualnie w naszym klubie biega 16 zawodników, w tym 4 z Wołomina i 2 z Radzymina (byłych Wołominiaków). Gdybyście byli zainteresowani działalnością naszego klubu, przystąpieniem do niego lub wspólnymi treningami - zapraszam do odwiedzenia naszej strony (kb-rebus.pl).
Pozdrawiam,
Mariusz
Gdybyście kiedyś szukali możliwości pobiegania w Wołominie z kimś - zapraszam na wspólne treningi z Klubem Biegacza Rebus.
Nasz Klub zrzesza między innymi zapaleńców biegania właśnie z naszego miasta. Aktualnie w naszym klubie biega 16 zawodników, w tym 4 z Wołomina i 2 z Radzymina (byłych Wołominiaków). Gdybyście byli zainteresowani działalnością naszego klubu, przystąpieniem do niego lub wspólnymi treningami - zapraszam do odwiedzenia naszej strony (kb-rebus.pl).
Pozdrawiam,
Mariusz
-
- Rozgrzewający Się
Cześć
Mam pytanie do biegających w Wołominie i okolicach, a zwłaszcza tych, którzy preferują okolice rezerwatu Grabicz, cmentarza, ulicy Granicznej i przylegającego do niej lasu.
Czy macie obczajone jakieś fajne miejsce na podbiegi? Bo teren miejscami jest lekko pofałdowany, ale żadnej konkretnej, dłuższej górki nie uświadczyłem...
Mam pytanie do biegających w Wołominie i okolicach, a zwłaszcza tych, którzy preferują okolice rezerwatu Grabicz, cmentarza, ulicy Granicznej i przylegającego do niej lasu.
Czy macie obczajone jakieś fajne miejsce na podbiegi? Bo teren miejscami jest lekko pofałdowany, ale żadnej konkretnej, dłuższej górki nie uświadczyłem...
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3.08
Czołem,michal89 pisze:Cześć
Super górka do podbiegów to ul Lipowa od Orzechowej w kierunku Radzymińskiej , asfalt trochę dziurawy ale wystarczy.
W tej samej okolicy są też piaszczyste wydmy do krossów . Wyższe wydmy ( dłuższe podbiegi ) to poligon - też super.
Droga czołgowa na poligonie to w sumie pewnie kilkaset metrów w górę i w dół a zabawa zupełnie wyjątkowa.
Pozdrowienia M
-
- Rozgrzewający Się
Lipową biegowo wypróbowałam wczoraj. Również polecam!michal89 pisze:Dzięki, Lipowa do sprawdzenia w najbliższym czasie
Biegające kobietki z Wołomina i okolic zapraszam na spotkana biegowe w każdą środę o 19.00 przy basenie w Wołominie
Zapraszam również do grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1514284605470739/