Tim Noakes w Polsce
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Raczej wątpię.
Mogę obiecać, że dla tych spośród was, którzy przyjdą na wykład będę miał jeden egzemplarz do rozlosowania - i będzie można mu dać żeby się podpisał.
Mogę obiecać, że dla tych spośród was, którzy przyjdą na wykład będę miał jeden egzemplarz do rozlosowania - i będzie można mu dać żeby się podpisał.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:04
- Życiówka w maratonie: 3:31 h
Gdzies na forum przeczytałem, że jego książka będzie przetłumaczona na polski. Wie ktoś kiedy spodziewane wydanie?
-
- Rozgrzewający Się
witam,
czy zapis dyskusji z prelegentem będzie w jakiś sposób powszechnie dostępny np na łamach Bieganie.pl? Mam Jego książkę i uważam, że jest znakomita, szczególnie jeśli uprawiasz biegi naprawdę długie. Niestety nie mogę w spotkaniu uzestniczyś stąd pytanie. Zakładam, że takich jak ja może być więcej.
czy zapis dyskusji z prelegentem będzie w jakiś sposób powszechnie dostępny np na łamach Bieganie.pl? Mam Jego książkę i uważam, że jest znakomita, szczególnie jeśli uprawiasz biegi naprawdę długie. Niestety nie mogę w spotkaniu uzestniczyś stąd pytanie. Zakładam, że takich jak ja może być więcej.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zobaczymy, może się jakoś postaramy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Może by się nagrało na minidisc i potem w formie mp3 wrzuciło na serwer? Mogę pomóc, jestem na miejscu.
-
- Rozgrzewający Się
mieszkam w Anglii i kupilem sobe ta ksiazke. Jesli nie mozna jej dostac w Polsce to moge ja kupic i wyslacDybol pisze:Wiadomo czy będzie możliwość kupienia jego książki przed/po wykładzie?
szczegoly organizacyjne do dogadania.
Jesli redakcja chce to moge zorganizowac jakas ilosc tych ksiazek i wyslac do redakcji.
nie wiem jak jest z dostepnoscia tej ksiazki na rynku ale wszysko jest do sprawdzenia i dogadania.
Pozdrawiam
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Prosimy. Dyktafony są w odtwarzaczach mp3, telefonach itp. Byłoby miło.Qba Krause pisze:Może by się nagrało na minidisc i potem w formie mp3 wrzuciło na serwer? Mogę pomóc, jestem na miejscu.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
-
- Zaprawiony W Bojach
Minidisc ma tę zaletę, że nagrywa bez strat jakości, przy dobrym mikrofonie jakość jest zbliżona do studyjnej. Szkoda czasu na dyktafony, szczególnie te w komórkach.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dzięki, ale można ją dostać w Polsce.rchalubowicz pisze: Jesli nie mozna jej dostac w Polsce to moge ja kupic i wyslac
Ale minidisc nagrywa wave a potem to trzeba przekonwertować ANALOGOWO na mp3 (czyli po prostu przegrać, komprosować itp itd). Mam lepszy sposób - dobrej jakości dyktafon od razu nagrywający w mp3.Qba Krause pisze:Minidisc ma tę zaletę, że nagrywa bez strat jakości, przy dobrym mikrofonie jakość jest zbliżona do studyjnej. Szkoda czasu na dyktafony, szczególnie te w komórkach.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak już powiedziałem, mógłbym się tym zająć, ale spoko, nie narzucam się.
Na marginesie, minidyski nowszych generacji oferują zrzucenie całego pliku cyfrowo na twardy dysk komputera.
Na marginesie, minidyski nowszych generacji oferują zrzucenie całego pliku cyfrowo na twardy dysk komputera.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
Prosimy, może być na bele czym.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
- bestia szos
- Rozgrzewający Się
Książke tą w Polsce mozna kupić za 99 zł w sklepie napieraj.pl
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Można też tę książkę kupić w EMPiKu czy jeszcze taniej w Krainie Książek.
No i co mam tu teraz napisać? ;)