New Balance MR1224ST. HELP !!

Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Zastanawiam się nad kupnem tych butów, tak samo jak nad kupnem butów Nike Lunarglide + i muszę któreś wybrać. Jestem bardzo lekkim biegaczem (174cm, 55kg) i kocham szybkość na treningach, stopa neutralna, może minimalnie supinuje. Zależy mi przede wszystkim na płynności i komforcie podczas szybkich treningów (np. bieg ciągły z prędkością 3:30-3:40min/km) i zawodów. Które buty polecacie ? Które buty będą lepsze dla mnie (bardzo lekkiego i dość szybkiego biegacza ? Dodam, że biegam najczęściej po ubitej ziemi (ścieżki) i asfalcie.
PKO
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przy podobnym wzroście mam 62 kilo i nie mam wątpliwości, co do wyboru papci. Polecam startówki albo wszelkie minimalistyczne laczki. Na ubite ścieżki bez kamyków, to nawet na bosaka bym się skusił bez obaw przy takiej wadze. Zerknij do działu testy i na moje wątki, tam znajdziesz buciki dla siebie.

Obrazek
Te najki są wymarzonym modelem do przeróbki. Wycinasz to całe pomarańczowe badziewie pod spodem. Proste cięcia bez wielkiej rzeźby, czy szóstki z zetpetów...
Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

yacool pisze:Przy podobnym wzroście mam 62 kilo i nie mam wątpliwości, co do wyboru papci. Polecam startówki albo wszelkie minimalistyczne laczki. Na ubite ścieżki bez kamyków, to nawet na bosaka bym się skusił bez obaw przy takiej wadze. Zerknij do działu testy i na moje wątki, tam znajdziesz buciki dla siebie.

Obrazek
Te najki są wymarzonym modelem do przeróbki. Wycinasz to całe pomarańczowe badziewie pod spodem. Proste cięcia bez wielkiej rzeźby, czy szóstki z zetpetów...

Heh, dzięki za radę, też lubie buty z cienką podeszwą, szczególnie, że jestem taki lekki, ale trudno takie znaleźć w rozsądnej cenie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ