Wrocław
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam kogokolwiek do biegania pleć, forma, wiek ,bądź religia bez znaczenia.
Preferuję jednak zachodnią część Wrocławia (park grabiszyński, park zachodni lub okolice.
Kontakt na pm ,albo w tym temacie.
Preferuję jednak zachodnią część Wrocławia (park grabiszyński, park zachodni lub okolice.
Kontakt na pm ,albo w tym temacie.
- AnkaW
- Rozgrzewający Się
Ja też szukam - przygotowuję się do maratonu, tyle, że warszawskiego, ale biegam we Wrocławiu.
Interesują mnie treningi 1 góra 2 razy w tygodniu po około 20 km. Mieszkam obecnie na Gaju, ale chętnie podjadę np. na wyspę.
Anka
Interesują mnie treningi 1 góra 2 razy w tygodniu po około 20 km. Mieszkam obecnie na Gaju, ale chętnie podjadę np. na wyspę.
Anka
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Witam Wrocławian. BYłem u Was w poniedziałek biegłem ponoc w parku południowym. Fajnie tu macie tylko powietrze nico cięzkie od spalin i szum (ja mieszkam na prowincji także biegam tylko po lasach) Napotkałem duzo biegaczy i próbowałem zagadać tak po prostu: że się zgubiłem i że szukam ścieżek NIKE. No chyba spłószyłem 2 biegaczki ale w końcu kilka km zrobiłem z gościem od kremów do stóp. Nastepnym razem się lepiej zorganizuje i dam znac jak bede na miejscu. pozdrawiam
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:30
- Życiówka w maratonie: 2:27:16
ja często biegam Zgorzelisko, Psie Pole, Zakrzów, Kłokoczyce, Pawłowice, Ramiszów, Pruszowice. czasem jak robię dłuższe wybieganie to dochodzi tez Domaszczyn i Szczodre. Niekiedy wieczorem robię też pętlę Zgorzelisko, Wilczyce, Kiełczów, Zgorzelisko.
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
-
- Stary Wyga
Witajcie Wrocławianie, mam pytanie. Ja z Poznania.
Bywam we Wrocławiu i nocuję wtedy w Hotelu Europeum przy Kazimierza Wielkiego - taka praca i do tego zmiana hotelu też nie wchodzi w grę.
Zawsze tak kombinuję z treningami, żeby zrobić coś tuż przed wyjazdem z domu i zaraz po powrocie ale jest z tym zawsze gimnastyka, aranżacje i często się to po prostu nie udaje.
Czy da radę dobiec z Europeum w jakieś miejsce 1-2 km, tam pokręcić po jakimś parku albo na jakimś stadionie trochę kółek, a jakby był jakiś podbieg to w ogóle bajka, i z powrotem do hotelu. No, a jeszcze w związku z tym, że nadciąga ciemna pora to może to wszystko byłoby choćby lekko oświetlone.
Z góry wielkie dzięki za podpowiedź ale proszę nie taką, że w hotelu jest bieżnia
Bywam we Wrocławiu i nocuję wtedy w Hotelu Europeum przy Kazimierza Wielkiego - taka praca i do tego zmiana hotelu też nie wchodzi w grę.
Zawsze tak kombinuję z treningami, żeby zrobić coś tuż przed wyjazdem z domu i zaraz po powrocie ale jest z tym zawsze gimnastyka, aranżacje i często się to po prostu nie udaje.
Czy da radę dobiec z Europeum w jakieś miejsce 1-2 km, tam pokręcić po jakimś parku albo na jakimś stadionie trochę kółek, a jakby był jakiś podbieg to w ogóle bajka, i z powrotem do hotelu. No, a jeszcze w związku z tym, że nadciąga ciemna pora to może to wszystko byłoby choćby lekko oświetlone.
Z góry wielkie dzięki za podpowiedź ale proszę nie taką, że w hotelu jest bieżnia
-
- Stary Wyga
Pod względem biegowym to lokalizacja raczej paskudna. Chyba najbliżej miałbyś do ul. Na Grobli. Potem Międzyrzecką i Opatowicką. Tylko nie pamiętam jak tam jest z oświetleniem bo dawno tam nie biegałem.
-
- Wyga
Zakładam, że tak. Stadion znajduje się przy AWF, więc często trenują tam studenci, ale nie tylko np. ze swoją grupą biegową często tam chodziliśmy i nikt się o nic nie pytał. A nawet jeśli okaże się, że z jakichś względów Cię nie wpuszczą to obok jest boisko sportowe a dookoła na wzór stadionowej znajduje się bieżnia tyle, że z ubitej ziemi
-
- Stary Wyga
Bardzo pięknie dziękuję. A ubita ziemia o ile nie wygląda jak totalnie dziurawa polna droga i można sobie w miarę rytmicznie tuptać bez przeskakiwania nad przeszkodami to też jest super.