Ja nie wiem czy bede na grupowym biegu w sobote. Rano moge miec malo czasu, a planuje dluzszy trening - okolo 16km. Moze sie wiec okazac, ze pozostaje mi wieczor. To sie zobaczy jeszcze.
Wczoraj odbyl sie trening techniczny - bardzo udany. Na hali nie bylo takiego tlumu jak tydzien temu. Otarlismy sie przy tym o wielki swiat lekkoatletyczny. Z plotkami walczylismy we trojke -
Przemek (on sie potwornie obijal wczoraj i wmawial wszystkim, ze to z powodu niedzielnego startu w Debnie), byla tez corka Przemka z ktora grupa wiaze spore oczekiwania jesli chodzi o skok o tyczce albo skoki na batucie

byl kolega, ktorego imienia nie pamietam (byly student AWFu - zapowiedzial sie na ktorys z kwietniowych treningow),
no i bylem ja - cienias, ktory nie przeszedl kwalifikacji grupowych i nie wszedl do reprezentacji grupy, ktora pobiegnie w Debnie. Zalapalem sie jednak z dzika karta na Cracovia Maraton

Aha chcialem jeszcze przekazac wiadomosc, ze p.Wojciech zdecydowal sie zrobic wstepniaki na hale (to w zwiazku z tym, ze trenujemy na jednej biezni z kadrowiczami i gwiazdami trenerskimi) i tak: w przyszlym tygodniu nalezy przebiec na uczelnianej biezni 10 000m w czasie ponizej 34min. a za dwa miesiace ponizej 32min.
(Edited by DaB at 2:05 pm on April 2, 2004)