Przedstawiam się i witam!

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

dagi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

joanna1012 pisze:z Wrocławia jestem :)

W przyszłym roku też będę ... - no chyba że jak już ten maraton przebiegne to wywalę buty do śmieci i powiem Nigdy więcej! :)
nie powiesz :). Ja bieglam swoj pierwszy maraton w Krakowie rok temu. Przez ostatnie 12 km mowilam wszystkim, ze to nie dla mnie, ze za jakie grzechy itp. a po przekroczeniu linii mety.....zaczelam planowac jesienny start we Wroclawiu. Wroclaw Maraton jest super. Fajna trasa, duzo punktow odzywczych, pakiet startowy pelen witamin. Zreszta ja jestem zakochana w Dolnym Slasku wiec jestem pewnie malo obiektywna ;).
Za rok tez postaram sie pobiec w Jaworze. Moze uda nam sie spotkac :).
Dagi
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziewczyny chcialam Wam powiedziec ze dzieki Wam juz wiem co bede ze soba robila w ciagu najblizszych tygodni na treningach. niestety plan ktory probowalam zrealizowac mi nie podpadl i poki nie wystartuje w zawodach i nie bede znac swojego HR max raczej do niego wroce. dzis postanowilam ze rozpoczne przygotowania do polmaratonu. wiem ze jest do niego jeszcze duzo czasu, ale 21 km to prawie dwa razy wiecej jak dystanse ktore biegalam do tej pory. a ze po drodze startowac bede w dystansie na 10 km ... mam nadzieje ze tego startu przez ta zmiane nie spartole :hahaha:
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

dagi pisze: dzis postanowilam ze rozpoczne przygotowania do polmaratonu
w Jaworze ????
bo jak tak to chyba nie uda mi się tych butów wyrzucić bo taka imprezka się szykuje że ho ho :)
ODPOWIEDZ