Nordic Walking w Łodzi.

ap
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie! Czy ktos moze mnie poinformowac, czy istnieja w Łodzi jakies zorganizowane grupy chodzace z kijami? ;) Pozdrawiam serdecznie
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ja_arek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo znane i prężne są grupy na Bałutach, szczególnie z Limanowskiego. Stara Górna też ma silne reprezentacje. Tyle, tylko, że oni używają kii od beasboolu :hej:

Taki żart.
Nie znam takich grup ale widziałem gdzieś ogłoszenie trenera (kobiety) o prowadzeniu kursu NW właśnie w Łodzi. Poszukaj może pod tym kątem.
ap
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

dziekuje za informacje... szczegolnie o zorganizowanych grupach z kijami baseballowymi - bede unikac ;)
rig
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Biegam często w Lesie Łagiewnickim i tam spotykam ludzi z kijkami, czasem też grupy wyglądające na nieco zorganizowane. Może po prostu wybrać się tam i spróbować poznać kogoś na miejscu?

Pozdrawiam,
rig
ap
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

tak robie ;) dziekuje!
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z tego co kojarze to chyba powtarzam chyba o 9.00 przy kościele w Lagiewnikach sobot aniedzilea spotyka sie grupa nosren walkin a dokładnei spotykaja sie na oprzeciw parkingu przy szkole przy pętli autobusowej. Jestem tego pewnien na 72 % bo kojarze ich nieraz z treningów biegowych czy koalrksich.

Tompoz
Tompoz
ODPOWIEDZ