Cykliczne bieganie w Szczecinie
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Fajnie W poniedzialek bedzie tez pewnie Zbyszek (cholera, jaki on mial nick?). Saint pewnie nie, bo mial maraton rowerowy w sobote o ile dobrze pamietam.
Sprobuje tez zainicjowac grupke zupelnie poczatkujaca, na pcozatek moja zona + sasiadka. Czy znajda sie chetni? Faceci, podsylajcie swoje polowice!
Moj gg: 1251017
Sprobuje tez zainicjowac grupke zupelnie poczatkujaca, na pcozatek moja zona + sasiadka. Czy znajda sie chetni? Faceci, podsylajcie swoje polowice!
Moj gg: 1251017
kaktus
GG: 1251017
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestem bardzo "za" i to mimo ze moja zona ma w niedziele dyzur Gdzie mozna sie dowiedziec o terminach biegow w cyklu GP?Quote: from Karola on 1:17 am on May 24, 2004
Czy ktoś się orientuje czy jest bieg w Lasku w najbliższa niedzielę? To też dobre miejsce na spotkanie.
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Lukasz, wywalilo mi sie GG wiec pisze yuyaj. Mozesz byc pod fontanna ok 17?
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czesc, znowu udalo sie wspolne bieganie z Lukaszem (referee), jutro powinien do nas dolaczyc Zbyszek (polecam przy okazji jego impreze: http://www.rajd3orlow.szn.pl/). Jest wiec duza szansa ze nasz trening osiagnie rekordowa frekwencje 3 osob! Zapraszamy kojenych chetnych do bicia rekordu wspolnie z nami. Niestety chwilowo odpada saint , bo po eskapadzie rowerowej podobno jeszcze nie wstal
Jestesmy jutro na Jasnych Bloniach przy fontannie ,godzine ustalimy niestety dopero jutro (prosze o maila lub kontakt na gg ewentualnie post tutaj).
Jestesmy jutro na Jasnych Bloniach przy fontannie ,godzine ustalimy niestety dopero jutro (prosze o maila lub kontakt na gg ewentualnie post tutaj).
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Koleżanki (jeśli są i nieśmiało podglądają ten temat) i koledzy!
Mam informację od organizatora niedzielnego biegu w Lasku.
Start jak zwykle o 11:00 sprzed Arkonki, ale i to ważne zapisy są tylko od 9:00 do 10:30.
Dystans 5,7 km (oficjalnie 5,8 km, ale nam wyszło przy pomiarze rowerem mniej).
Trasa bardzo przyjemna, dla przypomnienia (i sobie też, bo przez korzonki zapomniałam jak się biega ;) ) dwie pętle: mniejsza wokół kąpieliska i większa dochodząca do ulicy Miodowej.
I jeszcze wiadomość że są nagrody m.in. rower.
Ja będę. Niestety popołudniami nie jest nam dane do Was się przyłączyć, ale mam nadzieję że spotkamy się w niedzielę.
Mam informację od organizatora niedzielnego biegu w Lasku.
Start jak zwykle o 11:00 sprzed Arkonki, ale i to ważne zapisy są tylko od 9:00 do 10:30.
Dystans 5,7 km (oficjalnie 5,8 km, ale nam wyszło przy pomiarze rowerem mniej).
Trasa bardzo przyjemna, dla przypomnienia (i sobie też, bo przez korzonki zapomniałam jak się biega ;) ) dwie pętle: mniejsza wokół kąpieliska i większa dochodząca do ulicy Miodowej.
I jeszcze wiadomość że są nagrody m.in. rower.
Ja będę. Niestety popołudniami nie jest nam dane do Was się przyłączyć, ale mam nadzieję że spotkamy się w niedzielę.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to ustawiamy sie na niedziele Zaciagne zonke ale ona pewnie sobie zrobi marszobiegi. Napuszcze ja na Ciebie
Czy ta petla do Miodowej ma duzo podbiegow?
Do zobaczenia
Czy ta petla do Miodowej ma duzo podbiegow?
Do zobaczenia
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Karola,
czy udaloby Ci sie znalesc namiary na organizatorow imprez biegowych w Szczecinie? Sprobowalbym zajac sie aktualizacja terminow i moze nawet wynikow jesli byloby takie zapotrzebowanie/zainteresowanie. Chodzi o to ze np o cyklu GP w sieci nic nie mozna wyniuchac, a przeciez zainteresowanie na pewno jest.
czy udaloby Ci sie znalesc namiary na organizatorow imprez biegowych w Szczecinie? Sprobowalbym zajac sie aktualizacja terminow i moze nawet wynikow jesli byloby takie zapotrzebowanie/zainteresowanie. Chodzi o to ze np o cyklu GP w sieci nic nie mozna wyniuchac, a przeciez zainteresowanie na pewno jest.
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Jak będziesz w niedzielę to może pogadasz z organizatorami.
My zwykle dzwonimy do jednego życzliwego orga który informuje nas czy jest bieg w najbliższą niedzielę (jeśli jesteśmy wtedy w Szczecinie i nie mamy innych planów). Czasem dowiadujemy się od innych biegających o terminie najbliższego biegu.
Informacje w prasie pojawiają się czasem malutkie, króciutkie najczęściej w Kurierze.
A jaka piękna pogoda ma być w niedzielę w Szczecinie.
My zwykle dzwonimy do jednego życzliwego orga który informuje nas czy jest bieg w najbliższą niedzielę (jeśli jesteśmy wtedy w Szczecinie i nie mamy innych planów). Czasem dowiadujemy się od innych biegających o terminie najbliższego biegu.
Informacje w prasie pojawiają się czasem malutkie, króciutkie najczęściej w Kurierze.
A jaka piękna pogoda ma być w niedzielę w Szczecinie.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
LEKKA ATLETYKA
Grand Prix Szczecina 2004, czyli IV Bieg o Puchar Dyrektora MZK Szczecin na dystansie 5,5 km, niedziela, godz. 11. Zapisy odbędą się w dniu biegu w godz. 9-10.30, start przed wejściem na kąpielisko Arkonka.
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2096223.html
Grand Prix Szczecina 2004, czyli IV Bieg o Puchar Dyrektora MZK Szczecin na dystansie 5,5 km, niedziela, godz. 11. Zapisy odbędą się w dniu biegu w godz. 9-10.30, start przed wejściem na kąpielisko Arkonka.
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2096223.html
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja mam kontuzje i musze odpuscic starty a nawet treningi na jakis czas
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Było fantastycznie! Pogoda super choć troszkę za ciepło.
Wystartowało 120 osób i niestety 2 nie ukończyły.
Wręczono dużo nagród i bardzo dużo rozlosowano.
Wystartowało 120 osób i niestety 2 nie ukończyły.
Wręczono dużo nagród i bardzo dużo rozlosowano.