przeczytałam już dość dużo na tym forum, wiem co robić, aby uzyskać ładny brzuch, ale chyba potrzebuję więcej motywacji, dlatego chcę uzyskać od Was jeszcze parę wskazówek i ciepłych słów

może przedstawie swoją sytuację.
mam około 162cm, waga:55 kg. nogi dość zgrabne, ale mankamentem jest duży brzuch, a raczej tkanka tłuszczowa. jem około 3 posiłków dziennie. śniadanie około 8 / 9 - płatki fitella z mlekiem 0,5%; obiad dość małe porcje, bez ziemniaków, dużo surówek, kolacja - kefir/jogurt naturalny/jabłko. w ciągu dnia zjadam jeden owoc - jabłko/nektarynka/mandarynka, pije do 2 litrow wody, moja przekąską są także sucharki pełnoziarniste (SONKO). wstaję biegać o godz.7 od 40 do 45/50 minut (6/7 razy w tygodniu). oprócz tego codziennie jeżdzę rowerem - około 40 km, średnim tempem, myślę, że w okolicach 18/20 km/h.opórcz tego robię brzuszki - okolo 100 dziennie. czasem 200 - rano i wieczorem. chciałabym się dowiedzieć czy przy takiej 'diecie' i aerobach uda mi się zrzucić brzuszek. zalezy mi na tym bardzo. proszę mi powiedzieć po jakim upływie czasu mogę spodziewać się efektu. chciałabym mieć płaski brzuch do końca wakacji, a właściwie za 3 tygodnie

dołączam zdjęcia obecne, sorry za jakoś i brak profesjonalizmu

czekam na odpowiedź,
pozdrawiam