Cykliczne bieganie w Szczecinie
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wyczytałam w Gazecie Wyborczej że co czwartek będą zamieszczane plany treningowe przygotowujące do Półmaratonu Gryfa. W tym roku bieg odbędzie się 16 maja i w ramach przygotowań co niedziela można się spotkać na teningu o 11-tej przed wejściem na kapielisko Arkonka. Początek już 21.03.
Reszta do doczytania tu:
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,1972913.html
Reszta do doczytania tu:
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,1972913.html
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
To miała być raczej informacja o tym że można gdzieś w Szczecinie w większym gronie pobiegać.
Z porad to najbardziej mi się spodobała to o koszulce bawełnianej bo to na pewno pisał ktoś kto nigdy nie zaglądał do działu SPRZĘT.
Z porad to najbardziej mi się spodobała to o koszulce bawełnianej bo to na pewno pisał ktoś kto nigdy nie zaglądał do działu SPRZĘT.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A juz na pewnie nie porownywal bawelny do porzadnego plastiku Jak to ktos na forum napisal: "Plastic is fantastic"Quote: from Karola on 11:01 pm on Mar. 20, 2004
To miała być raczej informacja o tym że można gdzieś w Szczecinie w większym gronie pobiegać.
A co do glownej tresci - co sie na tych treningach dzieje? Jak one przebiegaja? Warto sobie w najblizsza niedziele sie wybrac?
kaktus
GG: 1251017
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Cześć Piotrze, jak znam życie to ze zwierania w Szczecinie nic nie wyjdzie, bo to nie pierwszy raz. Szczecin jest chyba zbyt rozległy i mało zorganizowany jeśli chodzi o forumowiczów.
Ale na imprezach się spotykamy.
Tobie się pewnie nie chce przyjeżdząć w niedzielę?
Też jestem ciekawa czy ktoś był w Lasku, a może będzie i coś napisze. Czekamy.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A moze po prostu sie spotkamy w tym Lasku i jakies zwarcie szykow nastapi? Po prostu sie konkretnie umowmy, a kto sie nie pojawi ten... hmmm.... ten malo zwarty jest Ja sie pojawie.
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
No i ja byłam, ale nie biegłam w Mistrzostwach Szczecina w biegach przełajowych tylko robiłam zdjęcia.
Wieczorem mam znać terminy następnych biegów (nieprzełajowych) i dopiszę je tu.
Wieczorem mam znać terminy następnych biegów (nieprzełajowych) i dopiszę je tu.
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Na razie znam termin następnego biegu z serii Grand Prix Szczecina czyli na 5,6 km (mała i duża petla, trasa płaska częściowo asfaltowa, lesna). Niedziela 18 kwietnia, godzina 11:00.
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Też byłem w niedzielę. Nie startowałem (tydzień temu był Kołobrzeg 15km) tylko podczepiłem się do "grupy trningowej".
Liczyłem na troszkę większą frekwencję, a było < 10 osób, zatem trzeba będzie się pojawić za tydzień, żeby jeszcze nie spadła :) Może ktoś jeszcze wpadnie?
Trening przebiegał mniej więcej tak:
- rozgrzewka / rozciąganie
- kros 4km
- rozciąganie
- skipy i przebieżki
Niestety chyba namieszaliśmy trochę organizatorom biegu, bo część startujących chciała podążać za nami zamiast wytyczoną trasą.
Co prawda na niedzielę planowałem dłuższe trasy ale chyba dla dobra sprawy i dzięki przesuniętemu czasowi będe je mógł przesunąc na środek tygodnia i postaram sie regularnie na tych spotkaniach pojawiać. Liczę na Waszą obecność także
Liczyłem na troszkę większą frekwencję, a było < 10 osób, zatem trzeba będzie się pojawić za tydzień, żeby jeszcze nie spadła :) Może ktoś jeszcze wpadnie?
Trening przebiegał mniej więcej tak:
- rozgrzewka / rozciąganie
- kros 4km
- rozciąganie
- skipy i przebieżki
Niestety chyba namieszaliśmy trochę organizatorom biegu, bo część startujących chciała podążać za nami zamiast wytyczoną trasą.
Co prawda na niedzielę planowałem dłuższe trasy ale chyba dla dobra sprawy i dzięki przesuniętemu czasowi będe je mógł przesunąc na środek tygodnia i postaram sie regularnie na tych spotkaniach pojawiać. Liczę na Waszą obecność także
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z moich przygotowań do startu wyszła wielka kicha iQuote: from PiotrP on 4:19 pm on Mar. 31, 2004
hi. czy ktos sie wybiera do Debna w ten likend?
mialem w planie wybrac sie tam na rowerze żeby pokibicować ale żona mnie na pastwę dziecka do niedzieli zostawiła
Niefart.
kaktus
- kaktus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ale zebys Piotrze nie myslal ze odpadlem w ogole. Po prostu na razie startowalem najdalej na 15km , a nastepny start to polmaraton w Szczecinie w maju Po prostu mam poltoramiesieczny obsuw
kaktus
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Najbliższa możliwość spotkania z biegaczami i trening w najbliższą sobotę o 11-tej w tym samym miejscu.
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2011834.html
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2011834.html