Krakowskie Dreptane Pogaduchy

Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 2:29 pm on May 22, 2004
A sa jutro Pogaduchy? To znaczy czy ktokolwiek sie wybiera, bo jak nie, to za bardzo nie chce mi sie jechac przez pol miasta aby pobiegac.
Oczywiscie ze Pogaduchy beda.
Jezeli nie chce Ci sie jechac to przydreptaj.  
Ja teraz siedze w Pradze w oczekiwaniu na pasta party.
Przyjemnego pogadywania.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
New Balance but biegowy
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Byku, wiem ze jak ja przyjde i jeszcze kilka osob z Huty to Pogaduchy beda. Chodzi mi tylko o to, czy nie bedziemy jedynymi, ktoprzy przybeda :-)
A co do tego co Arturo pisal, to jemu chodzilo o co innego. Chcial - i ja go w tym popieram - aby zrobic liste startow w ktorych klub chcialby wystawic druzyne, albo zaproponowac wspolny wyjazd. Arturo chodzilo wlasnie o to, aby nie bylo tak, ze ludnosc skrzykuje sie podczas Pogaduch, na wspolnym piwie etc., tylko aby bylo najlepiej na stronie, albo wydrukowane na papierze, ze sa takie to a takie imprezy, w ktorych fajnie byloby uczestniczyc. Kto w ktorej chce, niech zglasza do ..... (tu podajemy imie i nazwisko osoby).
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 3:00 pm on May 22, 2004
...
A co do tego co Arturo pisal, to jemu chodzilo o co innego. Chcial - i ja go w tym popieram - aby zrobic liste startow w ktorych klub chcialby wystawic druzyne, albo zaproponowac wspolny wyjazd. Arturo chodzilo wlasnie o to, aby nie bylo tak, ze ludnosc skrzykuje sie podczas Pogaduch, na wspolnym piwie etc., tylko aby bylo najlepiej na stronie, albo wydrukowane na papierze, ze sa takie to a takie imprezy, w ktorych fajnie byloby uczestniczyc. Kto w ktorej chce, niech zglasza do ..... (tu podajemy imie i nazwisko osoby).
Dokladnie tak zrozumialem,i tak bedzie.

Jezeli chozi o Pogaduchy to napewno bedzie kilkanascie osob.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Ja również popieram Artura 51. Zrobienie listy chętnych na poszczególne zbliżające się starty jest niezbędne.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
ewabo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Pogaduchy odbyły się , i jak przewidywał prezes na uchodźctwie było nas naście osób. Hutę reprezentowałyśmy  my, czyli Aga i ja.
Po odbyciu rozgrzewki  pod dyktando baletujacej Agi,   /bardzo podobal mi sie prawie rapujacy Grzegorz /  samotnie przemierzyłyśmy trasę Lasku Wolskiego, zaliczając Kopiec Piłsudskiego i Golgotę. Lasek juz w wiosennej scenerii, zielony i caly rozśpiewany. I jeszcze chciałam napisać, że Agnieszka wczoraj w Bukowie wybiegała 10km w 48 minut :szok: BRAWO :taktak:
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from ewabo on 8:13 pm on May 23, 2004
Pogaduchy odbyły się , i jak przewidywał prezes na uchodźctwie było nas naście osób. Hutę reprezentowałyśmy  my, czyli Aga i ja.
Po odbyciu rozgrzewki  pod dyktando baletujacej Agi,   /bardzo podobal mi sie prawie rapujacy Grzegorz /  samotnie przemierzyłyśmy trasę Lasku Wolskiego, zaliczając Kopiec Piłsudskiego i Golgotę. Lasek juz w wiosennej scenerii, zielony i caly rozśpiewany. I jeszcze chciałam napisać, że Agnieszka wczoraj w Bukowie wybiegała 10km w 48 minut :szok: BRAWO :taktak:
Ożdżyński? Raper? rrrannny bossskie ...
są już wyniki z Bukowna na PSB:
M-ce Nr Zaw Nazwisko Imię Kraj Klub Rok Kateg M/kat Wynik
19 101 KOWALSKI Krzysztof POL KKB DYSTANS Kraków 1975 M-20 11 00:34:20
44 103 OŻDŻYŃSKI Grzegorz POL KKB DYSTANS Kraków 1968 M-30 10 00:37:00
55 94 CHŁOŃ Jarosław POL KKB DYSTANS Kraków 1965 M-30 12 00:38:21
100 96 RĄPAŁA Krzysztof POL KKB DYSTANS Kraków 1975 M-20 21 00:42:21
107 89 GRABKA Stanisław POL KKB DYSTANS Kraków 1943 M-60 4 00:42:30
120 34 WCISŁO Stanisław POL KKB DYSTANS Kraków 1958 M-40 31 00:43:34
162 165 KUŚ Agnieszka POL KKB DYSTANS Kraków 1976 K-16 8 00:48:17

(Edited by krzycho at 11:34 am on May 24, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co startów:
Mili Państwo, widujemy sie przynajmniej raz na tydzień i nie widze problemu, zeby wtedy sie dogadywać w sprawie wyjazdów. Prosze mi tu żadnych planów startowych pięcioletnich nie wciskac;) Ja swoje plany nieraz wywracam do góry nogami w ciągu dwóch dni. Patrz przedwczoraj ;)
Jesteśmy dorośli i chyba nie trzeba nikogo prowadzić za rączkę (tak mi sie zdaje).
k
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from byku on 2:18 pm on May 22, 2004
Wojtek napisz cos wiecej.
Wyniki drużynówki mają być w ciągu 2-3 dni, uroczyste ogłoszenie i wręczenie w UM.
k
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wrocilem z uchodztwa ,gdzie znalazlem sie dosc nie spodziewanie.Mianowicie okazalo sie ze calkowicie niewidzacy Rysiek Sawa nie ma mozliwosci odpowiednio sie przygotowac do maratonu w Pradze,z powodu braku przewodnika.Informacje ta otrzymalem w porzedni piatek w godzinach wieczornych,a w sobote przed poludniem bylem juz po kilkunastokilometrowym treningu z Ryskiem w Szklarskiej Porebie.
Przez tydzien trenigu Rysiek przebiegl wiecej kilometrow niz na treningach w domu od poczatku roku {W  metropolii W-wie nie ma przewodnika ktoryby dwa razy w tygodniu pobiegal po poltorej godziny}.
W Pradze Rysiek bardzo chcial zlamac cztery godziny,nabiegal 4:03.22 ,lecz biorac pod uwage wiek (M-60) , ulomnosci (nie dosc ze nic nie widzi to jeszcze nie ma jednej reki),warunki biegu (na kostce brukowej krotki zachowawczy krok),jest to wyczyn rowny z tymi ktorzy wywalczyli miejsca na podium.
Chyle przed Ryszardem czolo!

Gratuluje udanych wystepow naszym klubowiczom /w Krakowie,Łodzi,Bukownie .../
Andy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W temacie Pragi dodałbym, że poza Prezesem startował tam jeszcze Łazan, Marcin 70 oraz ja. Warunki były ciężkie-zacinający deszcz temp. ok. 5 C i kostka na początku i na końcu. Łazan nabiegał ok. 03:17 (z kontuzją kolana) ,ja ok. 03:35. Organizacja powiedziałbym zbliżona do CM III , także chyba nie patrzmy zbyt surowo na to co było 8. 05.
Andy
Awatar użytkownika
Pirx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Podjalem kwestie organizacji wyjazdu do Bukowej.
Wstepnie ustalilem 7-osobowego busa z kierowca. Szczegoly co do ceny podam wieczorem.
Chetnych prosze o napisanie w tym temacie, jezeli bedzie nas wiecej niz 7 osob, rozejze sie za czyms wiekszym :)
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wlasnie mialem uzupelnic relacje z Pragi /skoncentrowalem sie na wyczynie Ryska/
Lazan biegnac z kontuzja kolana porawil swoja zyciowke z przed dwoch tygodni (kilka minut stracil owiedzajac lekarza na trasie)
Andy rownież walczyl dzielnie w trudnych warunkach atmosferycznych.
Marcin 70  przez 35 kilmetrow sie opierniczal biegnac kilkadziesiat sekund za Ryskiem ,dopiero czujac mete przyspieszyl i urwal sporo minut z 4 godzin.
Trasa w Pradze ma kilka dlugich agrawek i mijajac sie wzajemnie dopingowalismy sie.
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Pirx on 2:47 pm on May 24, 2004
Podjalem kwestie organizacji wyjazdu do Bukowej.
Wstepnie ustalilem 7-osobowego busa z kierowca. Szczegoly co do ceny podam wieczorem.
Chetnych prosze o napisanie w tym temacie, jezeli bedzie nas wiecej niz 7 osob, rozejze sie za czyms wiekszym :)
Zglaszam sie na ten wyjazd.
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzycho, mysle, ze mowimy roznymi jezykami. Arturo - i ja go w tym popieram - chcial tylko aby ustalic biegi w ktorych klub by uczestniczyl. Nikt nie mowi, ze Ty, czy ktokolwiek inny ma obowiazek w tych biegach uczestniczyc! Chodzi tylko o to, aby mozna bylo z duzym wyprzedzeniem zaplanowac sobie np. udzial w zawodach, a nie 3 dni przed zawodami  nagle dowiadywac sie, ze cos gdzies jest.
Poza tym nie kazdy ma internet i nie kazdy moze sobie sprawdzic, nie kazdy zawsze przychodzi na pogaduchy etc. Ja uwazam, ze zrobienie takiej listy nic nie szkodzi, a niektorym pomoze.
Awatar użytkownika
Pirx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Koszt wyjazdu: 20zł
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
ODPOWIEDZ