Asics Gel Trabuco 12

Kiubon888
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć więcej o tym modelu? Kupiłem niedawno i chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o nim, jak się sprawuje w terenie, jak z tą nieprzemakalnością itp. Jeżeli ktoś testował to z góry dzięki za odpowiedzi.
Biegać może każdy, lecz prawdziwymi biegaczami zwą się ci co za bieganie oddali by życie.
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nasza koleżanka testowała poprzednią wersję:
http://www.bieganie.pl/?cat=20&id=1046&show=1
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

Żeby nie zakładać nowego tematu.
Ktoś korzystał może z trabuco w górach lub podobnym ternie? Chodzi o przyczepność do śliskich skał> Już szedłem kupić mizuno cabrakan, a tu patrzę w intersporcie trabuco leżą za 299 zł i zgłupiałem.
Chciałbym mieć buta trailowego, w którym pobiegam/pochodzę również w górach.
klosbar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć,

z powodzeniem korzystam od kwietnia z "męskiego" modelu Asics Trabucco i muszę powiedzieć, że jestem z nich bardzo zadowolony. Buty mają bardzo dobrą przyczepność i wentylację (biegam po lesie, w różnych warunkach), są superwygodne i do tego wytrzymałe, podeszwa ściera się dość wolno. Moim zdaniem jest to naprawdę udany model, szczególne dla osób szukających butów do trailu.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Po śliskich skałach raczej nie biegam, ale jeśli mogę jakoś pomóc to bieganie w śniegu znoszą bardzo dobrze. Jak to napisał poprzednik wentylacja naprawdę rewelacyjna, a but dobrze "wgryza się" w śnieg. Tyle z mojej strony, gdyż tylko do takiej nawierzchni ich używałem póki co.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ