Krew cieknie z nosa...
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a możesz podać wiek to ważne
-
- Dyskutant
To ciezko mi odpowiedziec miałem dokładnie to samo ale byłem znacznie młodszy mnie pomógł zabieg elektrokoagulacja Polega on na przypaleniu przegrody co wzmacnia tą przegrode. Wszystko jak robili mi to rok temu to mnie uspili no nie wiem jak to teraz jest. najlepiej wybierz sie do laryngologa
-
- Dyskutant
Wiesz ja dostałem piłką w nos i to chyba była przyczyna Z tego co pamiętam to mam lekko przekrzywioną przegrode lewą obstawiam ze to ta piłka ale lekarz mowił ze to bardziej dorastanie no ale ty jestes juz po tym pieknym okresie wiec no nie wiem ( ja miałem 15 lat jak to sie zaczeło)
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
ja za młodu miałem tą przypadłość i wiązałem ją głównie z przemęczeniem lub jakimś innym przeciążeniem organizmu (np. upały). Lekarze nic nie poradzili, nosa nie przypalałem i po prostu samo przeszło. Już kilka ładnych lat krew mi z nosa nie leciała i do tej pory nie wiem, co to było.
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Miałem to samo, u mnie problemem była niewystarczająca ilość śluzówki w nosie. 2x Zabieg opisany powyżej czyli "przypalania" w młodości, bez znieczulenia czy innych takich:)