1000 m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
naphozord
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć mam prośbę. Otóż w poniedziałek mam testy do Straży , no i jest tam bieg na 50 metrów i na 1000 m . Niestety o poborze do tej pracy dowiedziałem się dzień przed zamknięciem zapisów , dlatego nie mam czasu się odpowiednio przygotować. Mam prośbę jak mam biec , chodzi mi o start , czy ma być mocny czy raczej na spokojnie. Byłem dzisiaj pobiegać no i uzyskałem mizerny czas 3:49. Proszę o pomoc i rady
PKO
Awatar użytkownika
huberts
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Najlepiej biegnij równo, nie szarp bo bardziej się zmęczysz niż biegnąc szybko (szybko "spuchniesz", nie jesteś przygotowany), nie zaczynaj za wolno, bo jak za późno zaczniesz przyspieszać to też już będzie pozamiatane. Najlepiej biec cały czas jednym tempem i ostatnie 200-300 m przyspieszyć. Tak żebyś po biegu nie mógł się ruszyć:)
Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.

KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:

GG: 4373383
TEL: 697110266
naphozord
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

YHYM , wczoraj jak biegłem to moim jedynym problemem były nogi. Strasnzie mnie stopy bolały , oddychałem swobodnie ale stopy.
Awatar użytkownika
huberts
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W czym biegłeś, kolce, zwykłe buty? Mnie stopy piekę w takich adidasach do biegania, jak za mocno zawiąże, w kolcach nie mam tego problemu.

KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:

naphozord
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ta w adidasach jakiś zwykłych za 40 zł . Ojcu wziąłem i poszedłem . Dopiero teraz mam zamiar sobie kupić buciki do biegania. Tak jak mówię , biegam na bieżni . z gumy
Awatar użytkownika
huberts
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nogi mogą cię piec, bo nie biegałeś, za mocno zawiązałeś buty. Nie myśl o tym podczas biegu, po dobiegnięciu od razu ściągaj do gołej stopy, rób 1-2 kółka roztruchtania po trawie na bosaka.

naphozord
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

okey dzięki za rade :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ