Proszę o radę !!! :]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
.... cisza... Tak zle poszlo?
Nie martw sie, poszukaj inne zawody i jeszcze raz biegnij!
Rolli
Nie martw sie, poszukaj inne zawody i jeszcze raz biegnij!
Rolli
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czesc,
sorki , ze tak dlugo w niepewności czekaliscie na moje sprawozdanie trenerzy :]
okolo 25 osob na 1000m. na początku rozgrzewka troszeczkę słabsza niż jak radził mi światlo,
tak jak radziliscie popytalem sie na jaki czas atakuja i wyselekcjonowałem osoby, których powinnienem sie trzymać :]
po 500 m mialem 88' nie chciałem zacząć zbyt mocno a druga 81' . może to głupie ale pomyślelem sobie to Twoje hasło Rolli "jak juz nie mozesz, zacznij przyspieszac" i chyba sie przydało 2.49 jestem zadowolony. wspomnie jeszcze o niekorzystnych warunkach pogodowych 30'C < .
dzięki wszystkim, którzy do tej pory w jakiś sposób mi pomogli
okolo 25 osob na 1000m. na początku rozgrzewka troszeczkę słabsza niż jak radził mi światlo,
tak jak radziliscie popytalem sie na jaki czas atakuja i wyselekcjonowałem osoby, których powinnienem sie trzymać :]
po 500 m mialem 88' nie chciałem zacząć zbyt mocno a druga 81' . może to głupie ale pomyślelem sobie to Twoje hasło Rolli "jak juz nie mozesz, zacznij przyspieszac" i chyba sie przydało 2.49 jestem zadowolony. wspomnie jeszcze o niekorzystnych warunkach pogodowych 30'C < .
-
- Zaprawiony W Bojach
30° przy 1000m jest bardzo dobre. Gratulacje!spartanin pisze:czesc,
spartanin... cos ci to za gladko poszlo... Gdzie byly te zawody?
Rolli
-
- Dyskutant
kurde 2:49 -sam tyle nie mam na tysiaca
gratuluje spartaninie i widze ze bede mial wtyke na wacie
pomozesz jak ja sie zdecyduje tam zaczac studia ?
a w razie czegos ja tez juz mam tam wtyke - kapitana i moze cos to Ci pomoc hm ?
ps. a z czym sklamales ?

gratuluje spartaninie i widze ze bede mial wtyke na wacie

a w razie czegos ja tez juz mam tam wtyke - kapitana i moze cos to Ci pomoc hm ?

ps. a z czym sklamales ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jestem rozczarowany...spartanin pisze: może troszeczkę skłamałem ale w dobrym celu
Rolli
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A moral z tej historii taki ze pomimo Rolli i swiatlo przgotowywali go tyle czasu okazalo sie ze gosciu sklamal z zawodami ;( .
A historia ciekawa
A historia ciekawa