Krakowskie Dreptane Pogaduchy
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja z Lazanem wybieramy się moim samochodem. Mam jeszcze 2-3 miejsca w samochodzie. Wiadomość jest w wątku Kraków-Żywiec-Kraków. Jeżeli, Arturo 51 nic nie wyjdzie z tego busa to tel. komórkowy do mnie podał Ci Lazan.
Andy
-
- Dyskutant
Arturo !
niestety nie dostalam od Ciebie zadnego liscika, dalej nie umiem go "znalezc" ale o Zywcu wiem od SMS-a.
Dzieki za chec zorganizowania mi dojazdu, ale nie decyduje sie na ten bieg ze wzgledow zdrowotnych. Zycze powodzenia, zarowno w biegach, jak i w dogadaniu sie z kolegami.
niestety nie dostalam od Ciebie zadnego liscika, dalej nie umiem go "znalezc" ale o Zywcu wiem od SMS-a.
Dzieki za chec zorganizowania mi dojazdu, ale nie decyduje sie na ten bieg ze wzgledow zdrowotnych. Zycze powodzenia, zarowno w biegach, jak i w dogadaniu sie z kolegami.
-
- Wyga
Ja bede :D a co nikogo ma nie byc?? Dziwne bo jakos po organizacji polmaratonu coraz mniej ludzi przychdzi na niedzielne bieganie. gdzie bedziemy biegac??
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
-
- Zaprawiony W Bojach
Mnie nie bedzie, czego chlernie zaluje - niestety cholerne chorobsko
A swoja droga, to moze we wtorek zrobic by liste klubowiczow z namiarami. Jedni uzywaja emaila/internetu inni nie, no i pozniej jest problem z dogadaniem sie.
A swoja droga, to moze we wtorek zrobic by liste klubowiczow z namiarami. Jedni uzywaja emaila/internetu inni nie, no i pozniej jest problem z dogadaniem sie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czolem Mistrzowie! Słuchałem prognozy pogody. Wynika z niej, ze zarówno w Dębnie jak i w Żywcu będzie nieżle dmuchało.
Oczywiscie na zawianie zawsze bardziej były narażone dziewczęta, więc pilnujcie się dziewczyny......jak mawiał legendarny Sztaudynger.
A może ktoś zna jakiś super odlotowo-aerodynamiczny sposób na niesprzedanie się wiatrowi?
PS. Dzięki Ewabo za dobre słowo!
(Edited by Arturo 51 at 1:05 pm on April 3, 2004)
Oczywiscie na zawianie zawsze bardziej były narażone dziewczęta, więc pilnujcie się dziewczyny......jak mawiał legendarny Sztaudynger.
A może ktoś zna jakiś super odlotowo-aerodynamiczny sposób na niesprzedanie się wiatrowi?
PS. Dzięki Ewabo za dobre słowo!
(Edited by Arturo 51 at 1:05 pm on April 3, 2004)
Pozdr. Artur
-
- Wyga
mial byc deszcz a go nie bylo.
kilka nowych osob .Czyzby reszta ktorej nie bylo pobiegla do debna i zywca??
po dzisiejszym bieganiu nigdy wiecej biegania bez sniadania ( ale rym :D ).18 zapraszam reszte by pobiegac zywszym tempem po lasku
kilka nowych osob .Czyzby reszta ktorej nie bylo pobiegla do debna i zywca??
po dzisiejszym bieganiu nigdy wiecej biegania bez sniadania ( ale rym :D ).18 zapraszam reszte by pobiegac zywszym tempem po lasku
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiadomo jak naszym poszlo w Debnie? Kwalifikacje olimpijskie chyba nie zdobyli, bo w TV pokazywali kogos innego
No i jak w Zywcu? Okazuje sie, ze jeszcze byl biega na AWF? Biegl ktos?
No i jak w Zywcu? Okazuje sie, ze jeszcze byl biega na AWF? Biegl ktos?
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Generalnie źle poszło ;(
Najlepiej pobiegł Czesio, Stachnie ma życiówkę, ale nie taką jak planował, a reszta hmmm... nie będzie chyba dobrze wspominać tego startu.
(Edited by krzycho at 10:15 am on April 5, 2004)
Najlepiej pobiegł Czesio, Stachnie ma życiówkę, ale nie taką jak planował, a reszta hmmm... nie będzie chyba dobrze wspominać tego startu.
(Edited by krzycho at 10:15 am on April 5, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W Dębnie było za gorąco moim zdaniem, więcej osób pobiegło słabiej.