Wątek Grupy Trójmiejskiej nr 51

DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gdynska frakcja jest dosc silna, a czesc TPK od ulicy Spacerowej na polnoc to ich rewiry ;) Ale zamiast pytac przez siec wpadnij w sobote na AWF i pogadaj w realu - zapraszamy.
Witek ma Trawkach spotykamy sie co tydzien, wiec w najblizsza niedziele tez tam biegamy. Jesli o dojazd chodzi to autobusy zatrzymuja sie prawie na skrzyzowaniu Slowackiego/Trawki i zdaje sie mozna dojechac tam spod dworca glownego w Gdansku, albo z Wrzeszcza.

Wczoraj nabylem opaske odciazajaca staw skokowy i dzis sprobuje potruchtac - mysle, ze bedzie dobrze. Zobaczy sie.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

{Witek} To rzeczywiście mogłem być ja. Ostatnimi czasy często dobiegam do mola w Brzeźnie i tam potem się jakoś "zabawiam" ;) Czasami spotykam biegaczy, kilku nawet kiedyś ścigałem ;)
Nie wiem tylko co będzie dalej. Wczoraj na Słowackiego 5-ciu moich znajomych i współlokatorów zostało napadniętych przez 4-rego chuliganów. Znajomy wylądował na pogotowiu z podejrzeniem wstrząśnienia mózgu. Chyba zacznę ćwiczyć krótkie interwały albo przerzucę się na boks ;)
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niewesolo. Mam nadzieje, ze ten twoj znajomy juz sie miewa lepiej. Na Slowackiego? zdziwiony jestem bo to jest prawie srodek miasta no i Wrzeszcz to nie jest jakas niebezpieczna dzielinca.
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dokładnie
na Słowackiego, okolice drugiego przystanku jak się jedzie z dworca PKP Wrzeszcz

praktycznie pod moim domem

miewa się lepiej
arcio
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam GT,
chyba będzie w dobrym tonie krótko się przedstawić: pobieguję trochę na Osowej. Mam nadzieję, że pojawię się kiedyś na AWF-ie i wtedy się poznamy bezpośrednio, ale póki co to 9:15 to dla mnie .... za późno. O tej porze w sobotę zaczyna się sprzątanie, zakupy albo po prostu obecność w rodzinie po całym tygodniu od rana do wieczora poza domem. Ale spróbuję popracować nad tematem.

Przy okazji zapytam, czy w GT jest ktoś z Osowej? Widywałem trochę biegających w weekendy po leśnych ścieżkach (zwykle przed 9:00), a wczoraj wieczorem  także parę biegnącą z naprzeciwka drugą stroną ulicy. Kolega "rasowo ubrany" pozdrowił mnie ręką - miłe. Może byłaby okazja do umawiania się, jeśli starczy chęci. Warto czasami urozmaicić solówki.

Pozdrawiam
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc Arcio. Byloby swietnie gdybys wpadl, na ktorys bieg grupowy - goraco zapraszamy.
W okolicach Osowej mieszka Adam M. - na Matarni konkretnie. Ja biegam w TPK bardzo czesto ale raczej pozniej, chociaz moze sie gdzies mijalismy. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from arcio
Przy okazji zapytam, czy w GT jest ktoś z Osowej?
Witam. Nie ma u nas tymczasem nikogo z Osowej, ale są biegacze z rejonu Karwin. Biegamy więc w sumie w tym samym lesie. Najlepiej by było jak byś jednak znalazł czas na jakieś sobotnie spotkanie - podczas lightowego sobotniego biegania jest czas na obgadanie wszystkiego.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Witek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja juz chciałem wpasc na te Trawki w ta Niedziele ale jakos nie wypaliło:) nie wiedziałem wogle gdzie to jest jak tam dojechac ale popytałem sie znajomych i jakos mi wytłumaczyli wiec moze znajde sie na liscie obecnych w najblizsza Niedziele :) Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wiosna idzie, zglaszaja sie nowi biegacze

na 3 kwietnia zapowiedziala sie biegaczka z Gdyni:)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
ODPOWIEDZ