Nike Lunaglide+dla supinatora i Saucony Grid Fusion 2
-
- Rozgrzewający Się
Witam tak jak w temacie chciałbym się spytać czy Nike Lunaglide+ sa dobrde jak dla supinatora , zamieszczam fragment opisu "Pierwszy na świecie model buta, który reaguje na sposób stawiania stopy zapewniając jednocześnie doskonałą ochronę przed wstrząsami dla biegaczy neutralnych i niezbędne wsparcie stopy biegaczom z nadpronacją"
A drugie pytanko czy ktość miał styczność z Saucony Grid Fusion 2 ,biorąc jeszcze pod uwagę dość twardą nawierzchnie .
Dzięki i pozdrawiam
A drugie pytanko czy ktość miał styczność z Saucony Grid Fusion 2 ,biorąc jeszcze pod uwagę dość twardą nawierzchnie .
Dzięki i pozdrawiam
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:14
- Życiówka w maratonie: brak
Przepraszam, nie napisałem
O lunarglide.
O tym , że to są buty dla ciężkich osób dowiedziałem się dopiero niedawno.
No tak, ale ja pisze z mojej perspektywy 66kg.
O lunarglide.
O tym , że to są buty dla ciężkich osób dowiedziałem się dopiero niedawno.
No tak, ale ja pisze z mojej perspektywy 66kg.
-
- Rozgrzewający Się
Czyli przy mojej wadze powinny być Ok, nastawiam się aby sobie je kupić tylko jeszcze czytałem w testach że są dość szerokie hmm szkoda ze nie mam gdzie ich przymierzyć :/
P.s trochę odbiega od tematu ale nie chcę zakładać nowego wątku. Czy może ktoś biegał w brooks summon ?
P.s trochę odbiega od tematu ale nie chcę zakładać nowego wątku. Czy może ktoś biegał w brooks summon ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Jak zamówisz 45,5 to będziesz miał 0,8cm luzu. To za dużo, gdyż optymalnie to około pół centymetra. Dlatego moim zdaniem lepszą opcją będzie 0,3cm .Flash pisze:Mam jeszcze jedno pytanie normalnie nosze rozmiar 45 Nike i mam może jeszcze z 0,3 cm luzu czy zamówić 45 czy lepiej mieć trochę więcej luzu w zapasie i zamówić 45,5 .