SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zdjecie Joycat z dziś - 6-go kwietnia 2004.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No dobra.... w związku z planowanym piknikiem 12 kwietnia, prosimy o wstępne zgłoszenia. Sa one nam potrzebne także ze względu na zakupy. Prosimy się zglaszać do czwartku włącznie bo w piątek planujemy wyprawę do sklepu....
FREDZIO, okaże się teraz ile osob będzie.... jak będzie mało to może wtedy faktycznie zrobimy gdzieś kameralną imprezkę....
FREDZIO..... bierzemy Cię w przyszłym tygodniu na wycieczke po Kabatach..... zobaczysz ciekawe miejsca nie koniecznie o zakrętach 90 stopni i jednostajnej roślinności :)
FREDZIO, okaże się teraz ile osob będzie.... jak będzie mało to może wtedy faktycznie zrobimy gdzieś kameralną imprezkę....
FREDZIO..... bierzemy Cię w przyszłym tygodniu na wycieczke po Kabatach..... zobaczysz ciekawe miejsca nie koniecznie o zakrętach 90 stopni i jednostajnej roślinności :)
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
O cholera....
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A co z Wielkanocą? Kierowniczki nie ma - to nikt nie kieruje. Leszek - może byś trochę pokierował?
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze FREDZIU.
Tak więc z upoważnienia kierowniczki ... informuję:
10 kwietnia 2004 - SBBP godzina 8.00 przy szlabanie -standard plus jajeczko święcone - stroje SBBP;
11 kwietnia 2004 - spotkanie Świąteczne przed śniadaniem lekkie bieganie w Lasku Bielańskim - stroje odświętne - leginsy wyprasowane !!!
12 kwietnia 2004 - godzina 11.00 grillowanie ma Młocinach - dla chętnych lekki trening po śniadaniu, a przed obiadem - organizator Ibex.
To by było na tyle.
P.S. Poza 10 kwietnia zajęcia wskazane aczkolwiek nieobowiązkowe.
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 11:01 am on April 7, 2004)
Tak więc z upoważnienia kierowniczki ... informuję:
10 kwietnia 2004 - SBBP godzina 8.00 przy szlabanie -standard plus jajeczko święcone - stroje SBBP;
11 kwietnia 2004 - spotkanie Świąteczne przed śniadaniem lekkie bieganie w Lasku Bielańskim - stroje odświętne - leginsy wyprasowane !!!
12 kwietnia 2004 - godzina 11.00 grillowanie ma Młocinach - dla chętnych lekki trening po śniadaniu, a przed obiadem - organizator Ibex.
To by było na tyle.
P.S. Poza 10 kwietnia zajęcia wskazane aczkolwiek nieobowiązkowe.
(Edited by Leszek Gwiazdowski at 11:01 am on April 7, 2004)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Leszku, czy mnie wzrok nie myli? Ola zadebiutowała wczoraj? Ucałuj ją serdecznie i pogratuluj! Mam nadzieję, że to nie był jednorazowy występ i będziemy miały okazję pobiec razem w Warszawie .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Wzrok Cię nie myli i są świadkowie.Quote: from Ojla 1 on 12:48 pm on April 7, 2004
Leszku, czy mnie wzrok nie myli? Ola zadebiutowała wczoraj? Ucałuj ją serdecznie i pogratuluj! Mam nadzieję, że to nie był jednorazowy występ i będziemy miały okazję pobiec razem w Warszawie .
Jola
- Wojand
- Wyga
Hi
Fredziu z całym szacunkiem i sympatią, ale jeśli chodzi o Kabaty to nie wiesz o czym mówisz. Kabaty nudne??? Są drogi i dróżki nie tylko pod kątem 90 stopni i miejsca w pobliżu Powsina gdzie jest z górmi i pod górkę i są miejsca z otwartą przestrzenią, można układać najrózniejsze trasy biegowe. Tłumy są w sobotę i niedzielę od 10 do 18 i przy pogodzie. Poza tym okresem nie ma ludzi i psów natomiast wielokrotnie spotkałem sarny, zające i bażanty. Las Kabacki jest piękny, kto nie był niech się dogrzebie do zimowych zdjęć Pawła z zimy 2002/2003 zamieszczonych na forum. Polecam Las Kabacki poza w/w zaletami ma najwiekszą tą, że jest koło mojego domu .
Odnośnie terenów biegowych w W-wie i wokół, wymienionych w poprzednich postach to wg mnie wg skali szkolnej:
Puszcza Kampinoska 6!
Lasy k/Zielonki i Rembertowa 5
Lasy okolice Otwocka 5
Łosiowe Błota 4
Las Kabacki 4
Lasy Chojnowskie 4
Park Bielański i Młociński 3
Park Skaryszewski 3
Jest to moja subiektywna ocena, której kryterium jest tylko gdzie biega mi się najprzyjemniej
Wojand
Fredziu z całym szacunkiem i sympatią, ale jeśli chodzi o Kabaty to nie wiesz o czym mówisz. Kabaty nudne??? Są drogi i dróżki nie tylko pod kątem 90 stopni i miejsca w pobliżu Powsina gdzie jest z górmi i pod górkę i są miejsca z otwartą przestrzenią, można układać najrózniejsze trasy biegowe. Tłumy są w sobotę i niedzielę od 10 do 18 i przy pogodzie. Poza tym okresem nie ma ludzi i psów natomiast wielokrotnie spotkałem sarny, zające i bażanty. Las Kabacki jest piękny, kto nie był niech się dogrzebie do zimowych zdjęć Pawła z zimy 2002/2003 zamieszczonych na forum. Polecam Las Kabacki poza w/w zaletami ma najwiekszą tą, że jest koło mojego domu .
Odnośnie terenów biegowych w W-wie i wokół, wymienionych w poprzednich postach to wg mnie wg skali szkolnej:
Puszcza Kampinoska 6!
Lasy k/Zielonki i Rembertowa 5
Lasy okolice Otwocka 5
Łosiowe Błota 4
Las Kabacki 4
Lasy Chojnowskie 4
Park Bielański i Młociński 3
Park Skaryszewski 3
Jest to moja subiektywna ocena, której kryterium jest tylko gdzie biega mi się najprzyjemniej
Wojand
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
szkoda ze ten piknik tak wczesnie:( bo chcetnie bym sie z wami spotkala...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No no !!! Ja tez gratuluję !!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Na razie zainteresowanie chyba niewielkie.
Leszek (+ Ola ?)
Ibex
Joycat (+ Piotr ?)
FREDZIO
Marekmtm (z żona i dzieckiem)
To na razie dosyć mało.
(Edited by FREDZIO at 10:56 pm on April 7, 2004)
Leszek (+ Ola ?)
Ibex
Joycat (+ Piotr ?)
FREDZIO
Marekmtm (z żona i dzieckiem)
To na razie dosyć mało.
(Edited by FREDZIO at 10:56 pm on April 7, 2004)
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIU - nie ilość lecz jakość !!!