Aaa! JanekG! No czyli zrealiwowałeś plan. To się cieszę.
Mi chodzi o porównanie naszych założeń do rzeczywistości.
Ours - napisałeś - Plan dla ubogich i Plan dla bogatych - nie watpię że ktokolwiek z rzeżników byłby w stanie za Plan Skarżyńskeigo płacić - tylko że każdy dokonał swojego wyboru nie podytkowanego kwestiami ceny.
Po prostu Ibex i inni rzeźnicy przyjęli inne zasady swój własny plan i tyle. Nie ma to żadnego związku z ceną. Przypuszczam, że pewnie nei brali nawet takiego rozwiązania pod uwagę bo na przykłąd powątpiewali w skuteczność wirtualnego kontaktu z trenerem.
Teraz: ile biegaa joycat i kledzik:
Joycat biegała średnio 65 km, w maksymalnym tygodniu wyszło jej 75, to było chyba na dwa tygodnie przed maratonem kiedy biegła długi bieg 28 km w niedzielę.
Jesli dziwicie się, że długi bieg na dwa tygodnie przed - pamiętajcie, ze Joycat nie przygotowywała się specyficznie do tego maratonu. Biegła go prawie z marszu - bo dla niej tak samo jak dla rzeźników głównym startem ma być jakiś bieg na jesieni.
Kledzik: w maksykalnych tygodniach biegał 100-103 km(policzyłem). Pobiegł 3:25 - co wg mnie jest relatywnie lepiej nawet chyba niż Pit (sa gdzieś takie tabele - które biorą wiek po uwagę).
Ibex opracowywał wszystko w dobrej wierze i nie wątpię, że niczego nie kopiował z internetu.
Różne sa powody dla których nie wyszło ale jak już pisałem mam nadzieję, ze bedą one nauczka dla nas wszystkich.
Myslę, że porozmawiamy o tym 12 kwietnia, oby tylko pogoda była dobra.
Dargh - ja nie uważam, że im dobrze poszło.
Dlaczego? Dlatego, że gdyby Paul Terghat pobiegł 2:15-2:20 - to by była porażka, mimo, że dla nas byłby to wynik fenomenalny. A jego stać na 2:05.
Gdyby PAweł pobiegł 3:00 - to też byłaby porażka, mimo, że dla niejednego z nas byłby to wynik dobry. Stać go na 2:30.
I jeśli Ibex, Piro, Pit, Madach - których jestem przekonany stać na 3:00 z palcem w.... biegną od 3:16 do ....nieskończoność (bo Piro zszedł) - to jest to porażak. Ja tak mówię, bo ich cenię jako biegaczy.
Zaraz będzie trochę ciekawych zdjęć na SBBP
(Edited by FREDZIO at 10:41 pm on April 5, 2004)