22.Sudecka Setka
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Ech, jak ja dobrze znam to uczucie błogości na mecie, gdy nie ma sił się uśmiechać ustami, ale wewnątrz gra cała orkiestra hymn radości. Brawo Jakub! Świetna relacja i niezły wyczyn.
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeżyłem na tej setce to samo co na debiucie. Horror. Były pawiki, atak rwy kulszowej. Piłem ciepłą herbatkę, żeby uspokoić żołądek i mało jadlem. Gdyby nie świetna organizacja po prostu bym nie ukończył. Dziękuję orgom.
A gdy się już jako-tako pozbierałem (ca 62km) to po prostu zabrakło prądu na szybke bieganie.
Miało być <11h, a wyszło... szkoda gadać
A gdy się już jako-tako pozbierałem (ca 62km) to po prostu zabrakło prądu na szybke bieganie.
Miało być <11h, a wyszło... szkoda gadać

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
naprawdę super tekst i wielkie gratulacje
jak rok temu powiedziałem żonie, że chciałbym pobiec w Sudeckiej Setce znalazła 100 powodów dlaczego powinieniem odpuścić. Wczoraj dałem jej do przeczytania tą relację tylko pokiwała głową i "ale jadę z tobą"
dzięki
jak rok temu powiedziałem żonie, że chciałbym pobiec w Sudeckiej Setce znalazła 100 powodów dlaczego powinieniem odpuścić. Wczoraj dałem jej do przeczytania tą relację tylko pokiwała głową i "ale jadę z tobą"
dzięki