Krynica Zdrój - Festiwal Biegowy 04-06.06.2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Fladra
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ArturS pisze::trup: Powysyłajcie SMSy do kogo się da żeby nie było tak, że ktoś już jest w trasie i pocałuje klamkę.
Ja już spakowana i prawie gotowa do drogi :grr:
Teraz dzwonię po znajomych, ze odwolane. SMS wyslany do Blezz'a

szkoda, ale z naturą nie wygramy :ojoj:

mam tylko nadzieję, ze kolejny termin ktory zostanie ustalony bedzie mi pasował.....
Biegam bo Lubię Kraków

10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
PKO
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Flądra dzięki za sms-a

Bardzo to smutne, że tak się stało. Ja też już spakowany i za godzinkę miałem wsiadać w samochód... :echech:
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bleez pisze:Flądra dzięki za sms-a

Bardzo to smutne, że tak się stało. Ja też już spakowany i za godzinkę miałem wsiadać w samochód... :echech:
Właśnie googlowałem czy nie ma do Ciebie jakiego nr telefonu :hahaha:

Chętny kto na pobliskie góry?
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ArturS pisze:
bleez pisze:Flądra dzięki za sms-a

Właśnie googlowałem czy nie ma do Ciebie jakiego nr telefonu :hahaha:

Chętny kto na pobliskie góry?
Artur dzięki, że pamiętałeś, że ktoś ze śląska też się tam wybiera i przynajmniej podjąłeś próbę poinformowania.

A z gór, no ja niestety nie skorzystam. Po tym wydarzeniu plan na ten weekend już się sam ułożył...

Pozdrawiam życząc miłego weekendu
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Według informacji na stronce organizatora impreza przeniesiona na 11,12 września. Osobiście teraz mam dylemat bo nie wiem co wybrać, w tym samym czasie jest maraton we Wrocku, który miałem w planach.
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jesień w ogóle będzie szalona i nie wiadomo co robić. Dębno przeniesione, Krynica przeniesiona, a i tak było ciasno :ojnie: Ja chyba Wrocław odpuszczę. Pojadę do Krynicy i do Dębna, ew. pomyślę jeszcze nad Poznaniem lub Warszawą. Na razie odpuszczam większość imprez - jest lato, więc można biegać po górach. Szkoda, ze nie było chętnych na niedzielę :hej: Zmasakrowałem się biegiem na Baranią Górę. Po tym wyczynie miałem chęć zawrócić, ale wg mapy łatwiej było biec planową trasą. Heh... biec :hahaha: Pod górkę nie było już tak łatwo robić nic poza pełzaniem nieco szybciej niż turyści ;) Myślę, że wysiłkowo było trudniej niż to co nas czekało w Krynicy na Koralu ;) Czekam teraz na info organizatora Festiwalu co w związku z noclegami, opłatami itd. Jeśli nic się nie zmieni, to pewnie się wybiorę.
Sleczek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja dodam tylko od siebie, że w pierwszy lub drugi weekend września będzie bieg na 10 km - "Sądecka dycha" ze Starego Sącza do Nowego Sącza. Trudna dycha bo jest parę podbiegów, jeden długi i stromy. Faktycznie skumulowały się nam biegi we wrześniu.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sleczek pisze:Ja dodam tylko od siebie, że w pierwszy lub drugi weekend września będzie bieg na 10 km - "Sądecka dycha" ze Starego Sącza do Nowego Sącza. Trudna dycha bo jest parę podbiegów, jeden długi i stromy. Faktycznie skumulowały się nam biegi we wrześniu.
z tego co ja słyszałem Sądecka Dycha w tym roku ma być w 2gi weekend października :) a to się okaże kiedy będzie :-)

Ja oczywiście w Krynicy będę w tym nowym terminie mi pasuje :)
Sleczek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dostałem informację od szefa i faktycznie kolego masz rację sądecka 10 odbędzie się 10 października. Chyba właśnie, ze względu na zmianę terminu festiwalu biegowego w Krynicy. Swoją drogą....ze strony www festiwalu.

Wpisowe gratis!

Wszyscy, którzy do końca czerwca zarejestrują swój udział w Festiwalu Biegowym, są zwolnieni z opłaty wpisowego. Dotyczy to zarówno tych zawodników, którzy korzystali z wcześniejszych promocji jak i tych, którzy zarejestrują się po raz pierwszy.
Awatar użytkownika
Tusik
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:40
Życiówka w maratonie: 3:56
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W takim razie - mój udział w Koral Maraton zamieniam na Ultramaraton. :spoczko: co tam, wydłużyli limit do 19 godzin! :spoko: :spoko: :taktak:
"Jeśli wy mówić przestaniecie, kamienie wołać będą."
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tak myślałem że Sądecka będzie w październiku ;)
to widzimy się w Krynicy we wrześniu ja biegnę Dyszkę do Muszyny :) walka o życiówkę a potem próba jej poprawy na Sądeckiej :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ